דחוף דחוף דחוף

GonZo3

New member
דחוף דחוף דחוף

אני רוצה להצטרף לצוות החובלים בחיל הים... יש לי יום שני גיבוש חובלים אבל הבנתי שיש שם ללמוד חומר ולהבחן עליו והבנתי שיש רק איזה 20 דקות ללמוד את החומר... ולי יש ליקויי למידה מבחינת זמן ואני יודע שאני בחיים לא אספיק ללמוד ב-20 דקות...
אז בקשתי היא אליכם שתעזרו לי ותתנו לי פה פחות או יותר חומר על: ניווט אסטרונומי , ווסת דלק, מזקק מים, שיטות חתירה בסגים. בבקשה זה ממש דחוף.. אני מודה מראש לכל מי שמוכן לתת לי שתי דקות מזמנו...

מנחם64

New member
הוייסה - עצור סוסים

בגיבוש לא בוחנים אף אחד בניווט אסטרונומי וגם לא ידרשו ממך לפרק ולהרכיב מנוע של סטיל אז תרגע. הכוונות בגיבוש הן לבדוק מי מתאים במבנה האישיות , צורת החשיבה , שיתוף פעולה עם אנשים אחרים , יוזמה וכו' להתחיל ללמוד את אותו חומר ממנו אתה כל כך מפחד. במהלך קורס חובלים לומדים ולומדים ולומדים (וכשעושים קצת הפסקה מהלימודים - לומדים עוד משהו ועוד משהו...) אל תיכנס ללחץ מעשרים דקות וארבע שאלות (פעם זה היה הפוך לא?) מה שאתה צריך לטובת הגיבוש הזה הוא בגרות , מחשבה בריאה , קצת כושר גופני ויכולת להסתכל על מה שאתה עושה מהצד ולא דרך המשקפיים שלך... אם תעבור את זה , או אז תתחיל לדאוג על החומר אותו תדרש ללמוד וגם להבחן עליו וזה יהחביבי הרבה חומר , הרבה מאוד. אבל בינתיים , קח את החיים בקלות , תשקיע במהלך הגיבוש בלעזור לאחרים , בלחשוב שני צעדים קדימה ובלא לעשות שטויות ויהיה בסדר . וגם אם יגידו לך שאתה לא מתאים , זה לא אומר שאתה לא טוב , לא מוצלח או לא מספיק חכם. זה רק אומר שאתה לא בדיוק מה שהחייל מחפש עכשיו וגם אם זה לא מוצא חן בעיניך - זה מה יש. תתרגל ותחשוב על משהו אחר בו תוכל לתרום למדינה ולעצמך משך השרות. בהצלחה

למעלה