דחוף דחוף דחוף....

שקסי

New member
מה לעשות?

להיפגש, לנפש,להתרגש, לנחש, להזכיר, להפקיר, לרדת(לאילת...), להנות, לראות,לטייל, לצאת, להיות,להראות, לעבוד,לחפש,למצוא, לקייטן (לעבוד בקייטנה), להתנדב מכל הלב, לאהוב, לחבב, להרעיש, להתמסטל, להשתכר, לא להבין, להתרגל, לקום, להתעורר, להתעמל, להתארגן, לעשות טסט,לשיר,לרקוד,לעשות מורל, להתשגע,לצרוח, להוציא אנרגיה,למצוץ - הנאה מכל רגע ורגע,להתכתב, לאכול, לצ'פסס,לחמס, לחמצץ (גדול או קטן??),(זה מה שעושים לפיתה), להשתזף, לשחות,לגלוש, לעשות חיים והכי חשוב לחייך!

שקס- *למצוץ הנאה מכל רגע ורגע

ולא- "למצוץ- הנאה מכל רגע ורגע". אני מניחה שלזה התכוונת. לא רציתי שלא תובני כהלכה.....

קשתונה

New member
טוב אז אם אתה מעוניין לרדת....

תראו מה הפורום הזה וההצעות המגונות שלו עושה לי!!! פוף אני תמימה!

kedeman

New member
מי זאת אילת??? ../images/Emo13.gif

ולמה כולם יורדים לה בכל הזדמנות??? שקס - יש פה ילדים תמימים!! (אני וקשת ככל הנראה היחידים..) ואת הורסת את זה!!! בכל אופן - יכול להיות שבחופש אני אבוא להתנחלות ארוכת טווח אצלך באזור.. אני אדבר איתך על זה בהזדמנות :) ואם אין לך מה לעשות בחופש (אפילו אני כל הזמן מוצא עוד דברים לעשות!!) אז המלצה שלי - תמצא כמה חברים מהתנועה שלא היית אצלם עדיין או שכן היית תפוס אוטובוס וסע (תלוי באישור ותקצוב הורים כמובן) מאוד מומלץ ואם יש לך הרבה זמן אז אתה יכול לנסות להוציא את עצמך לכל מחנה קיץ אפשרי של התנועה, לעבוד בקיטנות, למצוא מקום לעבוד/להתנדב, לישווווווווון (מוקדש באהבה לסלעית
), לראות ערוץ 1 וערוץ 6 ולהזכר בעצב כמה שהם היו הרבה יותר שווים כשאנחנו היינו ילדים יש עוד דברים אבל נראה לי שאני אעצור פה הפעם

zander17

New member
דחוף דחוף דחוף....

טוב ת'אמת זה לא כל כך דחוף בעצם זה היה רק כדי למשוך אתכם לתוך ההודעה... טוב לא משנה על הפרק עומד הדבר הבא.... מה קורה חברים שלי ???...משעמם לי תעזרו לי... יש למישהו המלצות מה לעשות בחופש הבא ומתקרב (חוץ מלצאת לקורסים של התנועה...)

נ ו ם

New member
איזה בחורה בוטה שקס!

נראה לי שהיא כתבה ככה בכוונה (המשך ללרדת לאילת כנראה) (בהחלט לא כדאי)

Princess 1

New member
../images/Emo124.gifעומר עבר טסט!!!

אהה וזה אני מפרסמת ולא הוא כי המחשב שלו מת. SIP

שקסי

New member
מזל טוב!!

איזה כייף!! ידעתי שזה יקרה מתי שהוא!! וואי וזה דווקא בא יותר מהר משחשבתי.. אני הולכת להתקשר אליו עכשיו... מזל טוב!! שיהיו לך ימי נהיגה מגניבים בפיתה!

למעלה