דחוף דחוף דחוף!!!!! איך קוראים לדיסק של הקורס שלא ניתן להשיג אותו בארץ???
S shelly egan New member 18/1/03 #1 דחוף דחוף דחוף!!!!! איך קוראים לדיסק של הקורס שלא ניתן להשיג אותו בארץ???
S shelly egan New member 18/1/03 #3 יכול להיות!!! אך שלי טס היום לניו יורק (-המדינה), וביקשתי ממנו שיקנה לי, והוא הסכים!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יופי!!!
יכול להיות!!! אך שלי טס היום לניו יורק (-המדינה), וביקשתי ממנו שיקנה לי, והוא הסכים!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יופי!!!
J just 4 the corrs New member 19/1/03 #5 אפשר לקנות את הדיסק גם דרך האינטרנט, אם ממש רוצים רק שזה עולה פי 4 כי צריך לשלוח את זה לארץ מחו"ל.
S shelly egan New member 19/1/03 #6 תיקון טעות, אך = אח, כנראה שמרוב התרגשות התבלבלתי )) שרוני - הוא כבר נסע לשדה תעופה, אז אין אפשרות לבקש ממנו שיקנה עוד דיסק... אני בכלל מקווה שהוא יזכור לקנות לי כי כמו שאני מכירה אותו, כשהוא יגיע לשם, הוא ירחף... (-הוא מת על ארצות הברית וכל מה שקשור לשם...)
תיקון טעות, אך = אח, כנראה שמרוב התרגשות התבלבלתי )) שרוני - הוא כבר נסע לשדה תעופה, אז אין אפשרות לבקש ממנו שיקנה עוד דיסק... אני בכלל מקווה שהוא יזכור לקנות לי כי כמו שאני מכירה אותו, כשהוא יגיע לשם, הוא ירחף... (-הוא מת על ארצות הברית וכל מה שקשור לשם...)