דחוף דחוף דחוף

bengar710

New member
דחוף דחוף דחוף

שלום לפני כמספר חודשים אובחנתי כחולת אפילפסיה לאחר התקף קשה, נוטלת 600 מ"ג טגרטול CR. אני אמורה להתחיל אוטוטו טיפולי פוריות (הפריה חוץ גופית) נאמר לי כי הזריקות המוזרקות (הורמונים) מגבירים את ההתקפים אני מתה מתה מתה מפחד האם לקחת סיכון ולעשות טיפולים האם מישהו מכיר מישהי שעברה טיפולי פוריות ואיך היא עברה זאת אתם תקוותי האחרונה אנא עזרו לי מחכה לבשורות טובות תודה

עדידי127

New member
אני חושבת שיש כאן ויוכלו לעזור לך

בכל אופן, בשלב הראשון חשוב שתהיה רגועה ולא לחוצה כי לחץ הוא טריגר להתקף בפני עצמו. באופן כללי, מומלץ לתאם את הטיפול עם רופא הנשים ועם הנוירולוג המטפל ולהיות במעקב מסודר אצל שניהם, בכדי להפחית למינימום את הסיכון להתקפים.

googit

New member
הי

שלום לך, אוקי, עברתי טיפולי פוריות, -אומנם רק את שלב ההזרעה, בתהליך הכניסה להריון, הוחלפו ליתרופות, היית במעקב של המרפאה להריון ביסכון בבי"ח בלינסון (ממליצה בחום),שם גם ילדתי, אולי לא תגיעי לשלב של הזריקות, אל תקדימי את המאוחר, צרפתי לך כאן כתבה עלי, שהתפרסמה בYNEN בשנה שעברה, בהצלחה googit אם את רוצה לשאול/להתייעץ, את מוזמנת לכתוב לי לפרטי- תיבת ההודעות http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4068675,00.html

היי

עברתי הזרעה הייתי תחת זרקות של גונל (אומנם רק מחזור אחד) ונטלתי טגרטול 1200 מ"ג לא היו בעיות הייתי תחת מעקב של נירולוג ומרפאה של פריון של מכבי נולדו תאומות הכי חשוב כפי שעדי אמרה לנשום עמוק ולהרגע - לחץ זה המכשול הקשה שלנו

גם אני הייתי ב"מועדון" הטיפולים

עשיתי מספר טיפולים כולל שאיבות עם הורמונים שונים. לא הייתה שום בעיה. חשוב להיות במעקב אצל אפילפטולוג וליידע את הרופא המטפל על האפילפסיה ועל התרופות שאת לוקחת. לי כאמור לא הייתה שום בעיה וזה נגמר בהיריון תאומים שצריכים להיוולד כל יום...

למעלה