דחוף! דחוף! דחוף! דחוף!!

דחוף! דחוף! דחוף! דחוף!!

לפני כחודש קניתי לג'רי אוכל לגורים, אוכל שנחשב לאיכותי, ג'רי הוא כלב מגזע קטן. לפני יומיים השק נגמר (קניתי שק של 3 קילו) ועכשיו הלכתי ושוב קניתי את אותו אוכל. וכשפתחתי את האריזה לא הבנתי למה הצורה והצבע של בגרגרים שונים אז בדקתי שזה באמת אותו אוכל כמו השק הישן כשראיתי שכן לא יחסתי לזה יותר מידי משמעות. היום שמתי לב שעל השק רשום : for large brees puppies האוכל מתאים לגורים מגזע גדול!! וג'רי הוא כולו פצפוני! בחנות כמובן שלא מוכנים להחליף את השק משום שהוא פתוח. אז האם זה נוראי כל כך שחודש אחד ג'רי יאכל מזון לגורים מגזע גדול?? או שאפשר לחכות עד שהוא יסיים את השק ואז לקנות לו כמובן שק לגורים קטנים??????

קודם כל זה לא כזה דחוף

בוא ניקח דברים בפרופרציות. חנות שלא מוכנה להחליף אוכל (שק פתוח) - תעזוב אותה ותעבור לחנות אחרת, יש מספיק שיודעות לתת שירות. אני הייתי תורמת את השק הזה, וקונה שק שמתאים לכלב שלי. בהחלט יש חשיבות אם הכלב אוכל לגזעים מגזע גדול או קטן.

yaelbm

New member
לא יודעת לגבי לתת לו את זה

אבל ברוב החנויות ניתן להחזיר ... גם אם סתם לא טעים להם ... וחוץ מזה אולי לערבב לו את זה עם האוכל שלו ?

האוכל שלו נגמר..

אני כבר אחשוב על משהו..

לא יקרה שום דבר אם יאכל את זה

הכופתיות יותר גדולות כך שהרווחת קצת ניקוי שיניים על הדרך. יוצור, ששוקלת 4-5 ק"ג, אוכלת אדולט לארג' בריד מאז שהיא הגיעה לכאן, אז הייתה בערך בת 7 חודשים.

yaelbm

New member
נו ? אז תקני לו שק נוסף של האוכל שלו...

ואז תערבבי.

למעלה