דחוף! בקשר ל IPOD

Miss Silence

New member
דחוף! בקשר ל IPOD

אתמול שכתבו את שמות הזוכים טעו בשם שלי, אני יודעת משבוע שעבר שכבר זכיתי כי התקשרו אלי ביום הראשון שהיה אפשר להצביע לסרטי ה ONESHOTE, הבעיה היא ששום דבר לא הגיע אלי בדואר ואני חושבת שזה בגלל הטעות בשם. אז מה אני עושה????? נראה לי שיכול להיות שזה כבר קרה פעם כי היה לי דה ז'ה וו מטורף שראיתי את השם עם הטעות כבר פעם רק שבפעם הקודמת לא חשבתי שטעו בשם שלי, חשבתי "איזה באסה, יש לה שם ממש דומה לשלי ואנחנו גרות באותו עיר.." השארתי הודעה בטלפון של התוכנית ושלחתי הודעה ל"הוט" אבל זה ממש דחוף כי אני מתגייסת ביום שני ואז אם זה לא יגיע אין מי שיטפל בזה חוץ ממני! אז יש משהו שיודע מה לעשות??? אני ממש רוצה את הIPOD כמתנת גיוס לפני הגיוס

Lilly Lilly

New member
בד"כ שולחים לפי הכתובת והמיקוד

ולא לפי השם. וזה לוקח לא מעט זמן עד שזה מגיע בדואר ככה שבינתיים אין לך ממה להלחץ..

Miss Silence

New member
הקטע הוא,

ששכחתי לתת את המיקוד שלי ואני גרה בבלוק עם בערך 42 משפחות שלכולם יש אותה כתובת............ אין חדש תחת השמש??טוב אם מישהו ישמע משו שיודיע !

GRIUHSR

New member
גם אני זכיתי !

והם כתבו טעות בשם הם כתבו ערן ויזר לא וידר את יכולה לכתוב את הטלפון של גיא פינס כדי שאני יתקשר אליהם ?

GRIUHSR

New member
כנראה שהם לא שולחים את זה בדואר

אתה צריך ללכת לאורנג ולקחת את זה כך אני שמעתי

talpo100

New member
IPOD

גב איזה באיזה אי פוד זוכים? 1 ג'יגה או 512 מגה? ומשהו יכול לפרסם את שמות הזוכים? תודה מראש.

Miss Silence

New member
לא יודעת

נראה לי שקוראים לזה מיני אייפוד שאפל או משהו כזה ואת שמות הזוכים תוכל לראות היום בשידור החוזר.

GRIUHSR

New member
שמעתי מחבר

הוא אמר לי שאורנג בכול מקרה מחלקת IPODים מכוון שיש להם מבצע שלקנות מכשיר ותקבל את הIPOD ואם המבצע היה עם אורנג אז ככל הנראה לוקחים מאורנג הגיוני לא !?

Miss Silence

New member
לא יודעת אם זה הגיוני.

הגיוני שהיו אומרים לנו שאנחנו צריכים לקחת את זה מאורנג אם זה המצב.

שושיתה

New member
איך מקבלים את האייפוד

גם אני זכיתי באייפוד ועדיין הפקת התוכנית לא התקשרה אלי ואני לא יודעת איך אני אמורה לקבל את האייפוד... מישהו מוכן לעזור לי?

Miss Silence

New member
אף אחד לא יודע.

השארתי להם מלא הודעות במספר טלפון שלהם עוד מהיום שהודיעו על הזוכים והם לא החזירו לי תשובה. ואני מתגייסת ביום שני!!! ואם הם יתקשרו סביר להניח שהם לא יתפסו אותי. אני רוצה את האייפוד שלי!!

SofyTofy

New member
וואי, באסה.. כנסי../images/Emo103.gif

תנסי להשאיר הודעות בטלמסר למרות שזה קצת בעייתי כי סיימו עונה עכשיו אבל שווה לנסות 054-4001000 שווה לנסות ומקווה שתתפסי אותם!

למעלה