דחוף- בקשר ללנטוס!!!!

amit5173

New member
דחוף- בקשר ללנטוס!!!!

האם מישהו יודע האם חת מקופות החולים הכירה כבר באינסולין לנטוס והכניסה אותולסל התרופות שלה???

עמית 29

New member
מכבי..

נותנים את הלנטוס אבל רק בהמלצת רופא סוכרת מומחה של הקופה, שכן האינסולין הזה יקר יותר ולכן הם מעדיפים לתת את ארוכי הטווח הרגילים. הם ממליצים לתת למטוס למי שיש לו הרבה היפויים בלילה. (תמיד אתה יכול להגיד לרופא שזה המצב...-" הרבה" זה דבר סובייקטיבי) . על שאר הקופות אני לא יודע. אבל אם אתה מחפש קופה להצטרך אליה אחרי הצבא אני ממש ממליץ על מכבי. במקרה הפרטי שלך יתכן ותוכר ע"י משרד הביטחון ואז כל הטיפולים ואינסולין על חשבונם...

King of pain

New member
נראה לי ...

עד כמה שידוע לי , הלנטוס טרם הוכנס לסל הבריאות של קופ"ח כללית , לפחות ... וחבל שכך , באמת . קודם ההומולוג , עכשיו הלנטוס , הגבלה בסטיקים לבדיקות , הקשחת התנאים לקבלת טופס התחייבות לבי"ח ... מאבקים בלתי פוסקים , שממש מוציאים לבן-אדם את כל הכיף בלהיות סוכרתי ...
... ולך תנסה לשכנע מישהו , שקצת יותר השקעה ועזרה לאיזונו של כל סוכרתי , יכולה לחסוך בהמשך לקופה הרבה טיפולים בסיבוכים מיותרים , שלא לדבר על מצב-רוח מרומם יותר , והרבה לקוחות מרוצים . וכאדם שעסוק רוב הזמן בלתת פתרונות טכניים בתעשייה - קשה לפעמים להסביר למנהל למה הייתה נחוצה השקעה כל כך גדולה במערכת שעובדת כעת ללא דופי , בעוד שאותו מנהל עצמו יהיה מוכן להשקיע כל סכום שהוא בתיקון מערכת שהתקלקלה עקב חיסכון בהשקעה כזו . זו אינה מחשבה כלכלית , אך היא אנושית . כשהמכונה המתקלקלת היא גוף של אדם - המחשבה היא לא כלכלית , וגם לא אנושית . סליחה על הברברת ... הייתי חייב להוציא את זה מתישהו , כדי שלא ייצטבר לי יחד עם הסוכר במחזור הדם . שבת שלום , סופשבוע מחוייך , ורוב בריאות ונחת ...
...

kipodkipod

New member
כיף בלהיות סוכרתי?

טוב, אני מניח שכל אחד וההנאות שלו.
אני לא כל כך מכיר את חוק הבריאות... איך הולך הקטע של קופות החולים? האם אפשר לעבור קופת חולים? כי בכללית לא מביאים את הפרי סטייל ובמכבי כן.

עמית 29

New member
הכל עניין של כמה כוח אתה מפעיל...

מבלי להכנס לפילוסופיה.... תדעו שאם אתם מעוניים ביותר סטיקים פשוט תלחמו על זה!!! תנסו לבקש בצורה עניינית מהרוקח או יותר נכון מהרופא המטפל -באם יסרבו תעברו לשלב הבא: מכתב בקשה רישמי להנהלת הקופה. במכתב תמיד אפשר להזכיר שיציאת אייטם שכזה לעיתונות לא תוסיף להם עוד לקוחות... לבסוף ניתן להשתמש בכילים הכבדים כמו מכתב מעורך דין ואפילו תביעה משפטית. במכבי ממש לא מגבילים אותי בכמות הסטיקים ואם היו עושים כך הייתי נלחם מחלמת חורמה!!! אני קונה כל חודש 6 חבילות של 50 ועורך כ8-9 בדיקות ביום. אדיאלי לאיזון מושלם...

עמית 29

New member
אגב מלחמה..

ראו בשרשור למטה מה שולה כתבה על קופת חולים כללית....

shula30

New member
מלחמה

קופת חולים מאוחדת (לא כללית). 10 חבילות פריסטייל (0של 50) כל חודש!!! ורק אחרי איום בפניה לערכאות....ותמיכה של הרופא המטפל.

S h u g i

New member
באיזה מרכז סוכרת של

מכבי אתה מטופל ? אני חדש במכבי ( נמאסו עלי מלחמות הסטיקים בלאומית ...) ומעניין אותי לדעת למי כדי לפנות תודה יוסי .

עמית 29

New member
מרכז הסוכרת ברעננה

רחוב החייל 49, 09-7707788/7 - מזכירות כללית. 09-7707745- מזכירות סוכרת. לאחות הסוכרת קוראים אורנה ותמסור לה ד"ש מעמית... בהצלחה

למעלה