דחוף ביותר!!!!

the vipersss

New member
דחוף ביותר!!!!

שלום לכולם ראיתי היום זעמן שחור באורך של כמעט 2 מטר הוא היה מת לצערי אבל בכל זאת אני רוצה לשמר את צורתו הוא כרגע בהקפאה אבל רציתי לשאול אם יש אפשרות לפחלץ אותו או לשמר במי שימור והשאלה שלי מאיפה אני משיג מי שימור או מפחלץ שיכול לעשות את העבודה תודה לכולם

פשיטת עור

תפשוט ת'עור שים 3 ימים במלח לימון אחרך כך תמרח גליצרין ועים חול מאחורה תשפשף שלא ישאר שומן

snake liron

New member
תלוי אחי באיזה צורה

אתה רוצה יענו לגעת בו ושיהי יבש או פשוט לשמר כי רק לשמר קח אלכוהל שפוך לצנצנת דחוף תנחש ותסגור הרמטי זהו

galvin

New member
אם הוא בהקפאה, מה דחוף כ"כ?

איפה נמצא? וממה מת? וגם - מה דעתך להעביר אותו לאחד האוספים של האוניברסיטאות, למשל, כמו שבועז ביקש באירוח? (ואגב, יש לי הרגשה שפחלוץ של חיות בר אסור, גם אם נמצאו מתות, ללא היתר.)

snake liron

New member
במדינה גם בקרוב לנשום יהיה אסור

מצא נחש מת למי אכפת לעזאזל עם הוא ישמור אותו? מה הרעיון ! מילא חייה שהיא עוד חייה אז מובן שאתה פוגע במבנה האקולוגי אבל נחש שמת חוץ מכמה שועלים בסביבה ואיזה אוכל נבלות קטן זה לא ממש משנה

galvin

New member
הרעיון הוא שיש אנשים טובים

שאוספים נחשים חיים מהטבע, לא תאמין. וגם, לא תאמין שוב, יש אנשים יקרים יותר, - שיכולים, למשל, לאסוף בעלי חיים מהטבע כדי לפחלץ אותם, ואם ישאלו אותם - הם יגידו (ישקרו, שומו שמיים!) שהם מצאו את החיה מתה כבר.

galvin

New member
שוב, אני לא יודע אם זה החוק.

זה רק ההגיון שלי. אבדוק מאוחר יותר אם יש באמת איסור כזה.

omerzi

New member
יש בהחלט חוק כזה

אסור להחזיק זוחלי ישראל בשום מצב. יהיה נחמד מצדך לתרום אותו לאוניברסיטה למחקרים שלהם.

naja

New member
יש כזה חוק.

וכמו שרשמת החוק שאוסר על סחר בבע"ח מתים או בחלקים מהם נועד בין היתר כדי למנוע ציד והמתה של בע"ח.

Torgos

New member
יש לך הגיון בריא

החוק אוסר פיחלוץ, שימור וכדומה ללא היתר, מסיבות הברורות לכל בר-דעת. ומדינת ישראל אינה ממציאת הגלגל בתחום. ועצה ידידותית, מי שמצא ויפנה בבקשה להיתר פיחלוץ או שימור לאגף ההיתרים ברשות - רוב הסיכויים שיקבל היתר. אבל מי שלא וימצא אצלו, מבחינת החוק, יחשב כמי שצד או פגע בערך טבע מוגן. ותתפלאו, יש ויותר ממקרה יחיד של אנשים שצדים ע"מ לפחלץ וגם למטרות מסחר. אז אנא, אל תאלצו את "האח הגדול" לנשוך. אגב, גם לנחש מת יש ערך בטבע (למעט דריסות שאז אחרים נפגעים בעת טריפתו על הכביש) - יש גם מי שאוכל אותם ואיסוף פגרים גוזל פרנסתם במיוחד במערכות יובשניות.

the vipersss

New member
בדקתי את העניין

ובאמת יש חוק שאוסר שימור ופיחלוץ של בעלי חיים הנחש עדיין קפוא אבל אני כבר יעביר אותו למישהו ולמרבה הצער סיבת המוות היא רצח אכזרי הכניסו אותו לבקבוק ומילאו אותו במיים חמים ורק אחר כך קראו לי לזהות את הנחש שאין פציעה אחת בגופו וזו הסיבה שחשבתי גם לשמר אותו הוא מאוד מרשים ובכלל זעמנים שחורים הם אחד הנחשים האהובים עליי זה הנחש הראשון שתפסתי בילדותי

Torgos

New member
ספר מי עשה זאת לנחש ונדאג שיזחל

כמוהו על גחונו.

galvin

New member
מישהו מפחיד, כנראה,

אם הוא הצליח לשכנע זעמן שחור באורך 2 מטר להכנס לבקבוק ...

למעלה