דחוף ביותר!!

מה אתה בוכה? הא?!

מה אמא ואבא רצו לטוס לחו"ל ולהשאיר אותך לבד? הא?! הא?! ואואוא ואואוא ואואו
חחחחחחחח אני (רועי) צוחק עלייך (קומו)

חחח משהו בסגנון...

אם אתה רוצה אני לא ייצא.. וזה רק הפסד של התנועה בצורן חח..

אני מבקש את סליחתך ומתחנף...

מה אתה משוגע??? תצא!!! תצא!!! זה לא יהיה רק הפסד לתנועה בצורן, זה יהיה הפסד לתנועה בכל הארץ!!! בבקשה תצא!!! זהו סיימתי להתחנף

חמודי, תקשיב לי, ותקשיב לי טוב...

אתה תעשה כל מה שאני יגיד לך מתי שאני יגיד לך לעשות אותו ברור??? שאלתי אם ברור???

יא שב בלול..

היום רועי שר אופרה בטקס.. כולם מוזמנים.. (מומלץ להביא אטמי אוזניים) משרד הביטחון כבר הוזהר ויודע שרועי ישיר היום..

בונא בונא...

אני וחבורת הזמר שלי שרנו את המנון הפרטיזנים-גרסת הדאנס (לא, סתם...) ולא התבלבלנו ולא צחקנו (להבדיל מהחזרות שלא הצלחנו לגמור את השיר בלי להתפוצץ מצחוק...) אבל יפה יפה אני גאה בנו-עמדנו במשימה בכבוד! חוצמזה היה מרגש בנז...

את האמת כל הכבוד שעמדתם בגבורה.

מול הקהל העוין שהיה שם... וחוץ מזה שתדע לך שמעו רק את רונן שר בעיקר כי יש לו קול עבה ואותכם בקושי שמעו.. חח בחזרות היה קורע.. וכן היה מרגש..

אני וקומו הולכים להצטלם!!!!

איזה כיף!!! ללוח שנה של צורן בחודש יוני ואנחנו הולכים להיות כאלה מלוכלכים בגלידה... פאן פאן!!!

שמעו זה כבוד!

הייתה סלקציה בחרו מכל צוות ההדרכה כמה אנשים בודדים ואני ורוי נבחרנו להיות חלק מהפרוייקט הכבוד הזה.. בקרוב אצלכם..

בהקשר הזה...

יש לי התלבטות... מה עדיף: לצאת לקורס מש"צים או לטוס למשלחת לארה"ב?

זאת משלחת הדרכה.

היא כנראה תהיה לחודש וחצי. מתחילת יולי עד אמצע אוגוסט (יכול להיות שאני אוכל לחזור לפני אבל הסיכוי הוא די קטן...). כמו שנראה לי זה לחוף המערבי של ארה"ב, ואני אדריך שם קייטנה של אחת הקהילות היהודיות... נו אז מה אתם אומרים?... (ואני מפנה את השאלה הזאת בעיקר לי"בניקים, כי אתם אלה שיכולים להגיד לי כמה שווה לצאת למש"צים...)

א ל ו ש ה

New member
תראי...

המש"צים זה האמאמא של הקורסים, אבל גם המשלחת הזאת נשמעת משו טוב... אני הייתי אומרת קורס מש"צים... :)

למעלה