דחוף ביותר!!!!!!!!!!!!!

לא הגיוני...../images/Emo26.gif

אין הגיון בנסיון לנקום באותו שוטר - בגלל שהיא לא ציינה שמות, בסיסים וכו'... אם היא הייתה רוצה לנקום באותו שוטר - היא הייתה חושפת כאן את כל הפרטים. יכול להיות שמדובר בטרולית שסתם רוצה להשתעשע בהודעות מפוברקות, אבל... מה אם לא?...

תודה אוריארד

ובנוגע לשרלוק, מי אתה בכלל שתשפוט אותי????? מי שצריך להתבגר הוא אתה! אם הנושא הזה לא נראה לך אז אל תגיב כלל! לא חייבת לך תשובות בנוגע לכלום, וממש לא רוצה את תשובתך, הצעתך, או עזרתך. פשוט תתרחק.

guya72

New member
לאוריאד

כאשר הסיפור הופיע כאן בפורום, התייחסתי אליו ברצינות כמו כל-אחד אחר (כפי שמעידות התגובות הקודמות שלי). ברגע בו הופיע אותו סיפור בפורום של וואלה (שגם בו אני משתתף), כאשר חלק מן הפרטים שונים - התעורר בלבי חשד כי יתכן שמישהו חומד לצון וכו'. את המושג טרול אני מכיר, אבל באותו רגע שכחתי כי קיים מושג כזה, ולכן השתמשתי בניסוח קצת שונה (עם נסיון לא-מוצלח להבין מדוע יהיה שוני כזה). יתכן באמת שזאת טרולית, אבל אם לא - ניתנו לה כאן כל התשובות האפשריות מה עליה לעשות. ברגע בו היא פונה לפורום אחר עם אותו סיפור, איזה תשובות היא מצפה לקבל ?? האם מישהו יתן לה תשובת קסם ?? האם היא תקבל תשובה אחרת ?. לא, היא תקבל את אותן תשובות בדיוק (וזה מה שקרה), וזה מה שכתבתי בתגובותיי. אם היא מתביישת - מה היא מצפה ?? שאני אחזיק לה את היד ?? ככה היא לא תפתור שום דבר.

לא קשור לביישנות...../images/Emo26.gif

אין כאן קטע של ביישנות - יש כאן נסיון לא להחשף ולספוג ביקורת ולחצים מהסגל ומהחברים של אותו שוטר. (ואולי כן - אולי אחת הציפיות היא ש"תחזיק לה את היד"... גם אם לא פיזית) ולמה נראה לך בעייתי לכתוב את אותה שאלה בשני פורומים שונים? אני למשל לא גולש בפורום של וואלה, ואני מניח שיש אנשים שגולשים שם ולא גולשים כאן - בסך-הכל היא רצתה לשמוע כמה שיותר דעות מכמה שיותר אנשים... זה לא רק לגיטימי - אלא גם הגיוני ומובן. לגבי מה שאתה אומר - שהסיפור שונה בכל אחת מההודעות - זה אולי קצת מחשיד (לא יודע - לא קראתי כאמור את ההודעה בוואלה), אבל למה לא פשוט לשאול אותה ישירות במקום להעלות ספקולציות?...

קרבינוש

New member
זהו זה נגמר ../images/Emo128.gif היתה שאלה ותשובה

מה קורה כאן ? כולה היא רק שאלה שאלה וקבלה תשובות אפילו נניח שזה שקר או טעות זה לא צריך לעניין אף אחד היתה שאלה והיו תשובות וזהו לא לקחת אישי כל דבר ולהתחיל להתווכח ברמה שעולה עוד מעט לאש גבוהה

Round 1

New member
מה כולכם ישר צועקים מח"ש מח"ש

כדאי שקודם כל תדברי עם המפקד בשיחה גלויה ותגידי לו שאת לא מעוניינת. אם השיחה לא תעזור אז כוונותיו רעות וצריך לפנות למח"ש.

"אש גבוהה"?? על מה אתה מדבר../images/Emo35.gif

ביני ובין גיא??? איזו "אש גבוהה"?... הוא חושד שההודועות של הגברת לא ממש אמינות - ואני אמרתי לו שיקח בחשבון שיש אפשרות שהן אותנטיות ושזה יכול לעשות לה עוול??? נראה שהאש הגבוהה היא רק בדמיון שלך...

בכל מקרה תודה לכולם

על התשובות. וגיא תוריד פרופיל ותפסיק לשפוט את כולם. אני מקווה שהמפקד שלי יתחיל לרדת ממני ואם לא אז אני אנקוט בצעדים קיצוניים. תודה לכולם ושיהיה לכולם שבוע טוב.

למעלה