דחוף ביותר!!!

לאה210

New member
דחוף ביותר!!!

ילדי בני החמש עשרה והשלוש עשרה לקחו את התוכי (קוקטייל) לגזירת כנפיים בחנות לבעלי חיים.כבר גזרו לו מספר פעמים והיה בסדר גמור.הפעם גזר לו מישהו אחר וכנראה פצע לו את הרגל...לא הייתי שם ואני לא יודעת מה בדיוק קרה.התוכי יושב כרגע על הכלוב ולא קם.הילדים אמרו שקודם הוא כן עשה סיבובים בתוך הכלוב ושזה השתפר...
מה לעשות???????????
זקוקה להמלצה על וטרינר באזור בני ברק רמת גן.
מסכן...הוא כל כך שמרן...כל כך שומר על עצמו..לא מאמינה שהם נתנו ליצור הזה לגזור לו ת'כנפיים.
תודה.וטרינר אנושי ,מקצועי ולא יקר.
תודה.

לאה210

New member
לא.הוא רק הולך

על רגל אחת.מסתובב סביב הכלוב על רגל אחת.לא משתמש ברגל השניה.

לאה210

New member
יש לך המלצה על וטרינר?

ודבר שני,מישהו שמאד מבין בחיות כבר הספיק לומר לי שאם רק משהו התעקם לו או קצת זז,הוא יכול להחלים את עצמו...תוך עשרה ימים בערך..
מוכר?

לאה210

New member
תודה.

אתקשר מחר.
ועכשיו באמת,אם היית יודעת שהדבר שהתוכי שלך הכי שונא זה שמישהו יטלטל אותו שוב מן הבית,שידיים זרות יגעו בו.(הוא כבר שנה אצלנו אבל נותן רק לי לגעת בו.אל ילדי הוא רגיל אבל לא נותן אמון.למרות שהם סופר עדינים איתו) והיית יודעת שיש סיכוי שאולי זה יחלים לבד תוך עשרה ימים,לא היית שוקלת את זה?
או שמישהו מכיר בעל מקצוע אמין,שישמע את הסיפור וירצה את טובת התוכי בלבד,ואם זה נראה לו מיותר,הוא לא יגיד לי סתם לבוא...

ללי

New member
תראי...

לא הייתי שוקלת את זה אפילו לרגע ! שונא לא שונא לא משחק אצלי תפקיד, ברגע שאני מזהה שהוא חולה, לא מרגיש טוב או סובל אני רצה איתו לוטרינר ובטח לא מסתמכת על סיכוי קלוש כזה או אחר שהוא יבריא לבד, חשבת אולי על הסיכוי לאבד אותו ?
וטרינר אמין ומקצועי לא יגיד לך דרך הטלפון שזה מיותר להגיע - חייב לראות ולבדוק את התוכי פיזית !

לאה, בקטע הזה אין משחקים והזמן שעומד לרשותנו בד"כ הוא קצר מאוד, ברגע שאת כבר מגלה סימני מחלה אצל תוכי זה כבר בד"כ מאוחר מידי, תוכים מומחים בהסתרת מחלתם ובמשחק" של "עסקים כרגיל", ברגע שהם כבר מראים סימני חולשה כלשהי הזמן שמשחק לטובתנו הוא קריטי.

מקווה שירגיש טוב יותר

עדכני אותנו

:)

למעלה