דחוף ביותרררר!

ORIANESTER

New member
רב האנשים אוהבים אותו אז סביר להניח שרב

התגובות יהיו לטובתו דבר כזה לא יקרה!אף אחד לא עובד בשכר כולנו רואים את האמת על המסך-מתרשמים ומגיבים אם את רוצה להשמיץ את שמו של אלירז אז לא הצלחת!

כנסו כנסו

אני לא מבין את כל בילבולי המח של אוהדי סע-ר(הבייתה ומהר) ויאייללה(הבייתה!) אתם באמת חושבים שיש להם סיכוי לזכות? תראו בדיקה קטנה שביצעתי (כן אני משועמם כל הזמן רק מעשן... ) פשוט נכנסתי לאתר המעריצים של אלירז בפייסבוק: בשעה: 21:30 - 97,454 21:36 - 97,468 21:38 - 97,472 21:41 - 97,479 23:35 - 97,587 אז חברה תתתתתקקקקקדדדמממוווווו !!!! כי אלירז יקח את זה ובגדול!!!!! חפשו לכם מישהו אחר לאמץ!!!

miracle8dl

New member
תכף הם גם ימציאו שאנשים פותחים כמה חשבונות

בפייסבוק כדי להצטרף לקבוצה של אלירז מגוחכים

אלה444

New member
אוהבת את סער ../images/Emo23.gif

חשבתי על זה לא פעם שבטח יש כאן אנשים שעושים את זה תמורת כסף דרך האח של אלירז . בחיי שזה לא פעם חלף בראשי

bamby18

New member
גרוע ביותר בשביל כסף מוכנים למכור את המדינה

אילנה, אני נוטה להאמין למה שסיפרת,כי בפורום הזה יש משהו מוזר ,אותם אנשים בצורה סיסטמטית ובאפן אובססיבי- שנראה כמזוייף ,מחד גיסא האדירו את אלירז,והמליכו אותו למלך ועשו ממנו צדיק חכם ונקי כפיים ללא מגרעות ממש האיש המושלם עלי אדמה, ומאידך גיסא --- 24 ש' סביב השעון ,סימנו את איילה וסער כמטרה ויורים עליהם כברווזים במטווח, פושעים ועבריינים מסוכנים רוצחים לא זכו ללינץ' ,מכוער כזה על מה ולמה החליטו השפנים שמתחבאים מאוחרי הניק ,אבל אין ספק שגרמו נזק תדמיתי כי יש כח למילים ,אבל כל מי שבדה מליבו והשמיץ ללא הרף הכל יחזור אליו כבומרנג רוח הקללה תדבק בכל מוציאי לשון הרע... עצוב אבל כנראה שככה זה תמיד היו עשבים שוטים ,שמוכנים למען בצע כסף אפילו למכור את המדינה , עוד בסוף נשמע שסוחטים את אלירז ואולי הוא בחובות ולכן חשוב מאוד בשבילם שיזכה במליון כדי להחזיר להם,,, מקווה ומייחל ליום שנכבד איש את רעהו ,ושהתופעה הזאת תיפסק כי באמת זה מצמרר איך בתוכנו ישנם כאלו "ארץ אוכלת יושביה " ואחרי הכל בל נשכח זו רק תוכנית טלוויזיה -אלוהים ישמור ,,, מה שלא יהיה מקווה לטוב,,, ושיהיה בהצלחה לכולם... BAMBY-:)

מנוקד

New member
אתה מנבל את הפה שלך, בודה מליבך, וחותם ב-

שיהיה שבוע טוב, ובהצלחה לכולם? מה הפלא שאתה תומך בזוג הכי זול ונלעג במדינה? אתה צבוע, עם מוסר כפול בדיור כמוהם. יאק!

אני שמעתי ממקור ראשון שאחמדניג'אד מגיע לבית

בנווה אילן - רכוב על אחמד'סקאד עם ראש נפץ מלא פיסטוקים וקאשיו אני הולכת להגיש תלונה על אי הגעה בזמן יוסף חיכה המון לקאשיו וזה לא זמן מתאים עכשיו

GILA42

New member
רגע זה לא פייר למה אני מקבלת רק 5000שקל

אופ דפקו אותי איזה מעצבן עומרי יש לך פרוטקציה אני רואה . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה דפוקים הם יאללה עד לאיזה רמות לרדת תפנימווווו אנחנו אוהבים את אלירז , לא רק שלא מקבלים כסף אנחנו גם נוציא עליו כסף ב SMS !!!

ביטניקט

Well-known member
אילנה, התבלבלת בכתובת, אם כבר נהפוכו....../images/Emo31.gif

המשפחות העשירות שיכולות להרשות לעצמן לשכור טוקבקיסטים בשכר אלו הן משפחות רשף ושיינפיין. רק מה, הן עומדות מול כל עם ישראל.
אגב, את הכתבה הבאה כבר הספקת לקרוא? האח הגדול 2: אלירז למיליון, הצופים לערוץ אחר במיוחד עבורך אילנה, הנה ציטוט מתוך הכתבה המדוברת: "סער ואיילה, על אף הטוקבקים הנמרצים של הבנות מ"דבי יחסי ציבור", הם לא קונטרה לאלירז." כך שנראה שהתבלבלת בכתובת אילנה, דבי, או איך שלא קוראים לך.... ועכשיו יאללה עופי! עופי! תקדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדמי!

למעלה