חן חן
S Surfin Bird Gone New member 19/11/10 #31 ותודה שהרסת את תמימותי עד לפני ההודעה הזו, לא ידעתי מה זה רימינג. אליי, מדוע בראת את גוגל??
S seymore butts New member 20/11/10 #38 כמה שאת צודקת ../images/Emo45.gif ובמקרה הספציפי הזה - מדובר בדבר שכדאי לדעת אותו לא רק באופן תיאורטי. אבל זהירות עם מה שאתן אוכלות לפני....
כמה שאת צודקת ../images/Emo45.gif ובמקרה הספציפי הזה - מדובר בדבר שכדאי לדעת אותו לא רק באופן תיאורטי. אבל זהירות עם מה שאתן אוכלות לפני....
S seymore butts New member 20/11/10 #41 תפסיקי להתבכיין יום אחד כשמישהו יודיע לך שהוא מתכוון לעשות לך רימינג ואת תיזהרי במיוחד עם מה שתאכלי קודם לכן אני בטוח שתיזכרי בשרשור הזה ותודי לי בלבך.
תפסיקי להתבכיין יום אחד כשמישהו יודיע לך שהוא מתכוון לעשות לך רימינג ואת תיזהרי במיוחד עם מה שתאכלי קודם לכן אני בטוח שתיזכרי בשרשור הזה ותודי לי בלבך.
S seymore butts New member 20/11/10 #39 את מזכירה לי כשהיינו ילדים היינו מקפלים את קצה הדף וכותבים על הקיפול "סוד כמוס לפרה ולסוס". וזה כדי שכשמישהו יסתקרן ויפתח הוא יגלה שכתוב מאחורי הקיפול "סקרן למה הצצת?". אז היום אולי צריך לעדכן את זה ל"סקרנית למה גיגלת?".
את מזכירה לי כשהיינו ילדים היינו מקפלים את קצה הדף וכותבים על הקיפול "סוד כמוס לפרה ולסוס". וזה כדי שכשמישהו יסתקרן ויפתח הוא יגלה שכתוב מאחורי הקיפול "סקרן למה הצצת?". אז היום אולי צריך לעדכן את זה ל"סקרנית למה גיגלת?".