טלוויזיה פשוט יש כבר ביוטיוב וגם באתרים..לדוגמא: מערוכניםש ל מה קשור ,,או ארץ נהדרת כול הדברים האלה..וחדשות והכל נראליח אין את כיולה לראות...ואפילו קליפים וראיונות וכו'.. עיצתון: כן וואלה מפרסם למשל דברים המעיתון כול הדברים האלה..
בחיים לא אין מצב!!! אני בדיוק נבחנת על זה בין השאר מחר..יש לי מתכונת על זה.. שום דבר לא יחליף את העיתונות האובייקטיבית.לעיתונאים יש את מה שאין לאף אחד-הם כפופים לאתיקה מוסרית ולהקפדה. הבלוגרים בעבר ניסו להכריז על מותה של העיתונות הכתובה אבל אין סיכוי שזה יקרה.. זה סיכון ענקי בשביל השלטון שלנו שלא יהיה פיקוח על המתפרסת באינטרנט,בין השאר הסתה לצד כזה או אחר בהעדפות פוליטיות,תכנים שמגבילים צפייה לילדים וכו'... לסיכום החפירה שלי:שום דבר לא יחליף את העיתון
מאיפה נחתת עלינו ? מהירח ? האינטרנט הוא המדיום שיחסל סופית את הטלויזיה ואת העיתונות הכתובה על נייר ! תוך 10 - 20 שנה לא יהיה מקום למדיה אנלוגית ובעלי השליטה בתקשורת הטלוויזיונית מתחילים להפנים את זה . "ה סיכון ענקי בשביל השלטון שלנו שלא יהיה פיקוח על המתפרסת באינטרנט," נו באמת - אם זה יקרה זה יהיה סופה של הדמוקרטיה האינטרנטית שלעולם לא תיכנע לתכתיבים מלמעלה ואו לצנזורה ! חופש הביטוי באיטרנט קדוש !