דחוף,בבקשה

אילנית12

New member
דחוף,בבקשה

קמתי היום עם עין אחת,שחציה עם אדום ,חזק,כמו דם.(בלבן) לא גרדתי,ולא מגרד,מה עושים חוץ מרופא? ,אני לחוצה מאוד.

טוטס

New member
אין כל כך מה לעשות עד שלא נדע מה זה

את יכולה לעשות קומפרסים עם תה פושר, לשכב במנוחה ולעצום את העיניים..

אילנית12

New member
תודה,חזרתי כעת מרופא מומחה,קיבלתי

טיפות, הוא גם לא יודע ממה זה קרה. מקווה שזה יעזור.

א ו ר3

New member
גם לחברה שלי קרה בדיוק אותו דבר

לא ברור למה זה קורה.. אבל זה לא מסוכן או משו כזה.. בד"כ זה משימוש בעדשות מגע, אבל גם יכולהיות שלא.. זה פשוט נים שנקרע בתוך העין וזה נהיה צהוב תוך יום יומיים ועובר...

אילנית12

New member
לצערי אני עדיין עם הכתם

דם,מיום חמישי בבוקר(.ואין לי עדשות מגע).הרופא לא ידע להגיד מתי זה יעבור. פדיחה לצאת בחוץ.

צאי עם רטיה, תגידי שהקדמת את פורים

או שאת מתאמנת על תחפושת הפיראט. או משקפי שמש. גם פתרון זמני לא רע. השאלה אם זה עדיין רק בגדר מראה מוזר ולא כואב או משהו חלילה.

../images/Emo122.gif למה פדיחה ??? ../images/Emo24.gif

כשהייתי מגיעה הבייתה עם פנס בעין או עם שיער מרוט, אבי היה אומר: "אני מקווה שהשני נראה יותר גרוע"...
... זה בהחלט לא היה מקהה את הכאב אבל מעודד מאוד. עכשיו לקצת רצינות: קרע בנים בעין יכול באמת להיראות לא יפה, אולם זו בעייה קטנה, כי עם הזמן הוא ייספג. השאלה היא האם אין כל שינוי במצב העין, האם הצבע לא משתנה והאם האודם (כלומר הדימום המיקרוסקופי למעשה) גובר? אם אכן כך, זה הזמן להזמין תור דחוף לרופא עיניים מומחה שיש לו את המכשור לבדוק מהיכן נובע הדימום ומדוע? והאם הדימום פסק או נמשך? טיפות עיניים אינן מפסיקות או מרפאות - הן טיפול סימפטומטי בלבד. דימום מנים בעין יכולות להיות לו סיבות רבות ביותר, מחבלה ועד לחץ תוך עיני מוגבר וכן הלאה. תרופת סבתא - ממש אין לה מקום כאן - אלא לאחר שהמצב אובחן על ידי רופא מ ו מ ח ה !!!! מציעה במלוא הרצינות לפנות עוד היום למומחה לרפואת עיניים ! בריאות טובה ושבוע טוב.

למעלה