דחוף, בבקשה... מישהו מוכן למכור כרטיס? מוכן לשלם יותר מהמחירון... בבקשה...
ע עומריקוקו New member 2/3/06 #1 דחוף, בבקשה... מישהו מוכן למכור כרטיס? מוכן לשלם יותר מהמחירון... בבקשה...
T Twisted Shadows New member 2/3/06 #2 תהיה בטח שתשלם יותר מהמחירון אנשים פה קצת גנבים בכל מקרה, יש בלוחות של הפורום- אני מציע לך לבדוק שם. אבל בנתיים אני מציע לך לא לקנות- עד שבעיית הכרטיסים תגמר..
תהיה בטח שתשלם יותר מהמחירון אנשים פה קצת גנבים בכל מקרה, יש בלוחות של הפורום- אני מציע לך לבדוק שם. אבל בנתיים אני מציע לך לא לקנות- עד שבעיית הכרטיסים תגמר..
ע עומריקוקו New member 2/3/06 #3 תודה.. תודה על התשובה... אני פשוט חייב להפתיע את חברה שלי, וידעתי על ההופעה דיי מאוחר(כמו ששמים לב). אני מוכן להציע 300 שקל על כרטיס..
תודה.. תודה על התשובה... אני פשוט חייב להפתיע את חברה שלי, וידעתי על ההופעה דיי מאוחר(כמו ששמים לב). אני מוכן להציע 300 שקל על כרטיס..
T Twisted Shadows New member 2/3/06 #4 נדיב...../images/Emo3.gif נכנסת ללוחות גם אם לא..אני בטוח שעד מחר תקבל פה הרבה הצעות
ע עומריקוקו New member 2/3/06 #5 מקווה שאקבל הצעות מקווה שאקבל תגובות, זה פשוט נורא חשוב לי, זו הפתעה ליומולדת שלי, זה התכנון.. ולא נכנסתי ללוחות, אין לי מושג איך, אני חדש כאן.. ותודה רבה על העזרה...
מקווה שאקבל הצעות מקווה שאקבל תגובות, זה פשוט נורא חשוב לי, זו הפתעה ליומולדת שלי, זה התכנון.. ולא נכנסתי ללוחות, אין לי מושג איך, אני חדש כאן.. ותודה רבה על העזרה...
ע עומריקוקו New member 2/3/06 #6 מקווה מאוד מקווה שאקבל תגובות, זה פשוט נורא חשוב לי, זו הפתעה ליומולדת שלי, זה התכנון.. ולא נכנסתי ללוחות, אין לי מושג איך, אני חדש כאן.. ותודה רבה על העזרה...
מקווה מאוד מקווה שאקבל תגובות, זה פשוט נורא חשוב לי, זו הפתעה ליומולדת שלי, זה התכנון.. ולא נכנסתי ללוחות, אין לי מושג איך, אני חדש כאן.. ותודה רבה על העזרה...
ע עומריקוקו New member 2/3/06 #7 מקווה מאוד... מקווה שאקבל תגובות, זה פשוט נורא חשוב לי, זו הפתעה ליומולדת של חברה שלי, זה התכנון.. ולא נכנסתי ללוחות, אין לי מושג איך, אני חדש כאן.. ותודה רבה על העזרה...
מקווה מאוד... מקווה שאקבל תגובות, זה פשוט נורא חשוב לי, זו הפתעה ליומולדת של חברה שלי, זה התכנון.. ולא נכנסתי ללוחות, אין לי מושג איך, אני חדש כאן.. ותודה רבה על העזרה...