דחוף, בבקשה עזרה!!!!

• פותח הנושא liz78
  • פורסם בתאריך

liz78

New member
דחוף, בבקשה עזרה!!!!

לפני יומיים גיליתי שבעלי בוגד בי ופתאום הוא רוצה להתגרש. יש לנו בית משותף ומעט חסכונות. האם הרכוש שייך שנינו וצריך לחלק אותו או האם אני יכולה לדרוש את הכול?

d a n i e l s 5

New member
רגע ...תני לנשום....

רק לפני יומיים גילית שהוא בוגד בך.... בום טראח הבלון התפוצץ, הבלון נקרע ! לפני חלוקת הרכוש לא כדאי לחשוב עוד קצת.....מה, למה, וכאלה ... ולשאלתך... צריך לחלק אותו שווה בשווה. זאת דעתי.

liz78

New member
הוא כרגע משאיר אותי על אש קטנה ו..

וטוען שהוא צריך לחשוב, שהוא מבולבל, אבל מהצד הוא מתחנן איתה תוכניות, היא עובדת איתו וכול היום מקרקרת לו בין הרגליים. הוא בחודש האחרון חוזר הביתה לפנות בוקר. ביקשתי ממנו לפטר אותה והוא טוען שהוא לא יכול. אבל כמובן שסתם. יומיים אני בוכה ובדכאון עד שלפני כשעה פשוט התעוררתי והבנתי אני צריכה לפעול. התקשרתי אליו ואמרתי לו שאני רוצה עכשו את המפתח לבית ושלא יכנס לפה עד שהוא לא מתרחק ממנה ומראה נוכנות לחזור ובאמת לשקם. הוא אמר שהוא יבוא יותר מאוחר לדבר. עושה רושם שהוא רוצה להתגרש, הכול מצביע על כך, הוא שאל אותי מתי המבחן האחרון שלי ובטח שלא סתם אלא כדי לדעת מתי לבסר לי את ההודעה המרה.

d a n i e l s 5

New member
נו...

הוא רוצה לחשוב.... את כרגע בקריזה, ובצדק... אבל את גם לא ממש נשמעת נחרצת ... לכן כתבתי קודם...שווה לחכות קצת , לנשום..ואז לדבר. ולא להתנפל ישר עם חלוקת רכוש. בהצלחה !

פיקסון

New member
לדרוש תמיד אפשר../images/Emo190.gif

אבל הרכוש המשותף מתחלק כולל החסכונות

רגע

ראשית זה עצוב לשמוע. שנית..קחי אויר.. אולי את בהלם והוא בשוק..אולי רוצה להתגרש כי ניתפס? אולי אפשר לאחות את השבר הזה? ולא חייבים לרוץ ישר להתגרש? רכוש משותף לרוב נחלק חצי חצי כל מקרה לגופו.

למה לדרוש הכל

לו לא מגיע כלום
אין ילדים באמצע לפי מה שקראתי חצי חצי מהכל כולל החובות

ילוטייל

New member
מציע שתפני לייעוץ מקצועי..יש פירוט

בפורום, יש סיוע בבית משפט לענייני משפחה ועוד מגשרים וכד'. תסרקי קצת באינרנט תגלי הרבה על הנושא אבל זה לא תחליף לייעוץ מקצועי. וזה בגלל שכל אחד יש בעניינו דברים ייחודיים ולא ניתן לסייע לך לפי השאלה הכללית ששאלת. לא להלחץ! אבל לזוז מהר, לשמור איות מכל סוג, ניירת, מסמכים, דפי חשבון בנק ולהגיע בזריזות לייעוץ הזה שמם כבר תדעי מה לעשות. את לא לבד, יש עוד אלפים כמוך באותו מצב. בהצלחה.

maof

New member
כואב...פוגע....אין ספק

קחי נשימה ארוכה תנסי לעשות סדר במחשבות לפני "ששוברים ת'כלים", תנסי לבדוק למה ומה הסיבה למה שקרה. כן פגעו באמון שלך "עבדו" עליך והסתירו ממך רק ש...לכל תוצאה יש סיבה. אולי יש מקום "לתקן" את מה שהיה? בזמן כעס וכאב לפי דעתי זה לא זמן נכון לקבל החלטות. וכן מגיע לך 50% מהרכוש המשותף...וכמובן גם מחובות (אם יש) מעוף

תשמעי ...(הבוגדים מתרבים)../images/Emo12.gif...

ברגע שיש בגידה אין שאננות... כנסי למגננה גם אם הנך מוכנה לסלוח ולהבליג על עתידך הגני, ואל תתממי התחילי לרשום את כל רכושכם, חסכונותיכם, פתחי לעצמך חשבון אחר שמכתבייך יגיעו למען אחר והזרימי לשם כספים והתכונני ליום השחור מאחלת לך שידחה ושלא יגיע אליך כלל, אך אל תחכי להפתעה בוגד פעם, בוגד כל הזמן... לפחות אם תפגעי לא תשארי טיפשה

כן../images/Emo88.gif...

ותפסיקו להיות יפי נפש, פשוט מעשה במחשבה תחילה ובלי קשר לכך אם תחליט לפרק או לא והרי ציינתי זאת כך "גם אם הנך מוכנה לסלוח ולהבליג על עתידך הגני, ואל תתממי"

מצוטטת

New member
הדבר היחידי שאני כן מסכימה

איתו........ שזה קלי קלוטו להגיד לה קחי אוויר כן , הדחף הבלתי נישלט הוא הצורך בסוג של מגננה משו ריגעי כזה שלא שולטים בו..... וכו' וכו'........

לצערנו הרב

את בית המשפט לא מעניין מי בגד במי ומי עשה למי. החוק אומר שהרכוש מתחלק חצי חצי (אלא אם צד אחד מוותר) וזה כולל בית, חסכונות, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות, ביטוחי חיים, רכבים אם יש וגם את החובות למרבה הצער.. מעבר לזאת, במידה ויש ילדים כמובן שיש לדון בנושא מזונות. בכל מקרה מציעה לעבד ביניכם הסכם כאשר הדברים ירגעו קצת, נראה לי טרי וכואב מכדי לחשוב בהגיון בשלב זה. בהצלחה

נשימה עמוקה , דרשי זאת

הבחירה של בעלך לבגוד היא שלו ואך ורק שלו . נורא קל להכניס לך לראש ש"צריך שניים לטנגו" , "בדקי איפה את תרמת " וכולי וכולי . העובדה היא אחת . הוא בגד בך . מעל באמונך . שיקר לך בפנים . הפנה משאבים מהזוגיות החוצה . אילו לא היה מרוצה ממשהו , ישנם המון דרכים לפעול חוץ מאשר להוריד את הבגדים ולעבור על דפי הקאמה סוטרא . אני לא דוחק בך לזרוק אותו , כי זה תלוי ביחסים שלכם . זה תלוי בתפקיד שכל אחד מכם לקח על עצמו בזוגיות שלכם . ישנם נשים שבחיים לא ישלימו עם גניבת זרע של בני זוגן . כן , בעצם , בת הזוג של הבוגד שלך גונבת את זרעו .מה היא עושה איתו , זה כבר עיניין אחר , אבל הזרע שלו היה אצלה ולא אצלך. ישנם נשים שלא יהיו מסוגלות לגעת בו או חס וחלילה לנשק אותו ( רק תחשבי היכן הפה שלו היה ) . מצד שני , ישנם נשים היכולות להתמודד עם העובדה שאבר הרבייה של בני זוגן היה בוואגינה של מישהי זרה ,כולל כל הנוזלים הנצמדים , כל עוד הוא דואג להתרחץ לפני שהוא מקיים יחסים עמן. זה מאוד אישי . ישנם נשים שכל עוד בעיות הפרנסה מטופלות , הן יסגלו לעצמן התנהגות של בת יענה. ישנם נשים שבחיים , לא ישכחו את הפרת האמון ולכן מראש , אין בסיס להמשך קיום הזוגיות . בטח יש עוד סוגי נשים . שבצי את עצמך היכן שנוח לך . משם , החליטי על פעולותייך. דרך אגב , כל שכתבתי בלשון "נשים" , ודאי וודאי מתאים גם ל"גברים" . אבל לגבי חלוקת רכוש , זה בכלל שאלה אחרת שלא כאן המקום לענות . למשל , איך נקנה הבית , ירושה , מתנה , וכו וכו . גשי לסניף נעמ"ת הקרוב לאזור מגורייך , שם וודאי ישנה תמיכה משפטית.

כרגע... תגני על החסכונות שלכם

תגבילי את חשבון הבנק שלכם לאישור של משיכה בחתימת שניכם, כנ"ל לצ'קים... אשראי וכו'... אם את יכולה להוציא כסף שמור לך בצד לימים קשים, יותר נכון חודשים בנתיים תפתחי חשבון בנק נוסף... שלא תהיי מוגבלת כלכלית ותוכלי להפקיד את המשכורת שלך ולחיות ממנה עד שהתהליך הסתיים (וזה רק בכדי להיות מוכנה לגרוע מכל) עכשיו.... תחשבו בנחת ותחליטו מה הלאה... לפחות לא תהיי בעמדת נחיתות מבחינה כלכלית. בהצלחה

למעלה