דחוף.... אנשים עזרה!!!

עתליה18

New member
דחוף.... אנשים עזרה!!!

לפני 3 חודש קיבלתי 24 רפואי לשנה ..... זה אומר שבעוד שנה אני צריכה לחזור לשרות של כ5 חודש בערך !!! עכשיו אני עומדת בפני בעיה אני מתחילה ללמוד במכללה בחודש הבא והלימודים הם למשך שנה וחצי או שנתיים ...... מה לגבי הצבא ? יש מצב שלא היה איכפת להם שאני לומדת ויחזירו אותי לגיוס ? מה אני אמורה לעשות ? אני בסר כי אני נרשמת וזה עולה 30000 ש"ח ומה היה עם יחזירו אותי ? אני לא יודעת כבר מה לעשות עזרה מישהו .......... בבקשה

get well

New member
אז למה נרשמת??

היית צריכה לשאול את כל השאלות האלה לפני שנרשמת.. איך אנחנו יכולים לדעת אם יגייסו אותך..ונראה לי שרוב הסיכויים שכן..

PooKiPsiT

New member
לי נראה שאם כבר צריך לשאול..

למה שיהיה אכפת להם שאת לומדת..?? 24 רפואי לשנה זה 24 רפואי לשנה שאחריהם את חוזרת לשירות סדיר (אלא אם כן תצליחי להאריך את ה24 הזה איכשהו..). ממש לא ברור לי למה החלטת להרשם ללימודים לפני שהשתחררת סופית..אם עדיין לא שילמת את ה30,000 האלה - רוצי לברר מה קורה מבחינת הצבא! למרות שאני לא מאמינה שהם יהיו נחמדים..

צחי:)

New member
אני נוטה להסכים...

חוק שירות חובה *קצת* מגביל
אבל רגע! ה-24 שלך, היה לשנה - כלומר ששירתת 7 חודשים, יצאת לשנה, ועכשיו נשארו לך עוד חמש...? עצתי לך, נסי לברר עם הוועדה הרפואית מה קורה איתך אחרי... אני שירתתי שנתיים ושתיים, יצאתי עכשיו ל-24 לחצי שנה, ובוועדה הרפואית אמרו לי שאני כבר לא אחזור לצבא. עקרונית הצבא לא מחזיר לשירות חיילים שהיה להם 24 ונשארה להם פחות מחצי שנה לשירות - תבררי את זה איתם לפני שאת נכנסת לפאניקה...

למעלה