דחוף. אני מתחנן...

דחוף. אני מתחנן...

התגייסתי השבוע. חזרתי עכשיו לשבת..אני קרבי. יש אפשרות ללכת לשירותים רק בשעת הט"ש בלילה. עד אז מתאפקים לא ללכת לשירותים. אנשים עומדים במסדרים כמעט עושים במכנסיים... עינוי שאין כמותו. אני ממש מתחנן מכם, אם מישהו יודע מה אפשר לעשות כדי לקבל עצירות שיגיד לי. זה לא מצחיק... אני כבר הייתי על סף דמעות בכמה מסדרים. בבקשה...

אני באמת לא יודעת מה להגיד לך...

אין לי פתרון... שיהיה המון בהצלחה!!!

rasmus girl1

New member
אף פעם לא שמעתי על דבר כזה..

ואם כן עושים לכם דבר כזה אז לא חוקי,תתקשר לקצין פניות החיילים. [תבקש את המס' בפורום סדירים הם ידעו לתת לך]

1. תשתה הרבה הרבה מים

2. תה סנה - יש גם כדורים מהצמח הזה (SENA) 3. תאכל עגבניות 4. שזיף מיובש - אם אפשרי להשרות במים ותשתה את המים עם הפרי 5. כפית שמן זית 6. שמן פראפין קונים בבית מרקחת

galim29

New member
אני כועסת בשבילך חיילצ'יק../images/Emo195.gif

מה ז"א לא נותנים ללכת לשירותים אלא רק בלילה? ישר לנציג קבילות חיילים ומהר. אתה ץגרום לעצמך נזקים במעיים ואז הצבא יתנער מאחריות? אתה חייב לדווח על זה לנציג קבילות חיילים. תתארגנו ביחד ותשלחו מכתב. תעדכן

lee E

New member
תתפלאו אבל יש דבר כזה שנותנים

לחיילים ..אבל לא אמליץ לך בשום פנים ואופן. אני זוכרת שנתנו את זה לחיילים במשימות שבהם אסור היה להם לזוז כדי שלא יתגלו...אני מבינה שיש דברים שנועדו להגן על החיילים..אבל לא במקרה שלך..מצטרפת לקודמותיי שהמליצו להתלונן...

למעלה