דחוף אני משתגע!!!

דחוף אני משתגע!!!

למשהו יש איזה תרופה שעזרה לו אבל באמת (לא משנה המחיר)לנשירה בשיער זה מוציא אותי מדעתי! בבקשה תעזרו לי! תודה

shloמי

New member
../images/Emo39.gif נשירת שיער

היי נשירת שיער יכולה להיווצר ממספר גורמים מהם: תורשתי, חוסר בויטמינים, פטריה ועוד. לכל אחד הטיפול שונה, מה שמצליח אצל אחד לא מחייב שיצליח אצל האחר. תלך לרופא עור תבקש ממנו שיעשה לך בדיקת דם כללית, פלוס בדיקת מעבדה לגילוי פטריה בקרקפת. בנתיים ממליץ על עיסוי הקרקפת עם כף היד עד שהמקום התחמם כדי ליצור זרימת דם במקום, כמה פעמים ביום. אל תדאג באם תראה שיער שנושר, מה שנושר הוא שיער חלש ושיער בריא יותר יצמח במקומו. לוקח כמה חודשים עד שהשיער בונה את עצמו שוב. תנסה להחליף שמפו ואם אתה משמש עם מרככים שונים לשיער תפסיק להשתמש בהם ותעבור למשהו טבעי. מצרף קישורים למסיכה לשיער ומאמר על נשירת שיער בברכת אור ואהבה שלומי

תודה!

אני חושב שהבעיה היא תורשתית אבא וסבא שלי גם עם נשירה אבל זה בעיקר במיפרצים. אני גם שמעתי על חוסר ברזל ואבץ יש דברים בגו? בתודה מראש!

תודה!

אני חושב שהבעיה היא תורשתית אבא וסבא שלי גם עם נשירה אבל זה בעיקר במיפרצים. אני גם שמעתי על חוסר ברזל ואבץ יש דברים בגו? בתודה מראש!

תודה!

תודה!

asafasaf26

New member
מניסיון שלי.

גם לי יש נשירה אבל.. כאשר אני מתוח או לחוץ או בפחדים או כל רגש לא רצוי אחר שמונע ממני להיות רגוע ושליו השיער נושר. כאשר אני רגוע ומשתמש בשמנים ארומטים ובוויטמינים השיער ממש נרגע. אני מציע לך לעבוד גם על הנפש להיות יותר רגוע ופחות עם חרדות,יש טיפול של פרחי בך וגם הומאופטיה. ברגע שתהיה רגוע יותר ופחות לחוץ אתה תראה שהשיער יירגע. אבל כמובן שצריך לשלב כמה מרכיבים,שמנים ארומטים פרחי בך וכו.. בהצלחה:)

למעלה