דחוףף עזרהה!!!

Bartal j

New member
דחוףף עזרהה!!!

קוראים לי בר ואני עורכת עבודה גמר במסגרת מדעי החברה ואני חייבת להפיץ את השאלון הזה ושתענו לי בכנות ... (אני כבר אסמן את התשובות שלכם בשאלונים עצמם) אז ככה : מותר לענות לפי 5 קריטריונים לכל ההגדים שאכתוב כאן למטה: הקריטריונים הם: 1.מסכים מאוד 2.מסכים 3.אין לי דיעה בעניין 4.לא מסכים 5. מאוד לא מסכים תודה רבה על שיתוף הפעולה! וההגדים הם: 1. הגבר צריך ליזום ולעשות את הצעד הראשון 2. זה חמחיא לי כשמחזרים אחרי 3. בחורה שתתחיל עם גבר תתפס בעיניו כזולה ונואשת והגבר יזלזל בה 4. אני סולד\ת מהרעיון שגברים הם מאצ'וטיסטים 5. בחיים לא אציע לבחור\ה לצאת איתי 6. אני שונא\ת שהגבר צריך להיות היוזם תמיד 7. ההבדלים בין נשים לגברים זה דבר מוכח ! 8. לדעתי בנות רגישות יותר מבנים 9. אני אוהבת שמחזרים אחרי 10. לעולם לא אתן לבחור\ה לשלם עלי בדייט הראשון 11. לדעתי בחורה צריכה להיות יפה ולשתוק הרבה 12. אני מרחמ\ת על בנות שמרגישות מקפוחות ביחס לבנים 13. יש נטייה לומר שבנים בוכים בלילה 14. אם אתקל בבחור\ה קשה להשגה ארצה להשיג אותה יותר 15. אני שונא\ת את זה שהגבר צריך להיות היוזם תמיד. נא ציין בבקשה מהו מינך ? (זכר או נקבה) תודה מראש: בר

kineret5

New member
עונה

ראשית אני חדשה כאן אז שלום לכולם. 1. הגבר צריך ליזום ולעשות את הצעד הראשון
2 2. זה חמחיא לי כשמחזרים אחרי
2 3. בחורה שתתחיל עם גבר תתפס בעיניו כזולה ונואשת והגבר יזלזל בה
5 4. אני סולד\ת מהרעיון שגברים הם מאצ'וטיסטים
3 5. בחיים לא אציע לבחור\ה לצאת איתי
4 6. אני שונא\ת שהגבר צריך להיות היוזם תמיד
3 7. ההבדלים בין נשים לגברים זה דבר מוכח !
1 8. לדעתי בנות רגישות יותר מבנים
2 9. אני אוהבת שמחזרים אחרי
3 10. לעולם לא אתן לבחור\ה לשלם עלי בדייט הראשון
3 11. לדעתי בחורה צריכה להיות יפה ולשתוק הרבה
5 12. אני מרחמ\ת על בנות שמרגישות מקפוחות ביחס לבנים
4 13. יש נטייה לומר שבנים בוכים בלילה
5 14. אם אתקל בבחור\ה קשה להשגה ארצה להשיג אותה יותר
4 15. אני שונא\ת את זה שהגבר צריך להיות היוזם תמיד
1 בהצלחה בעבודת גמר.

sobieslaw

New member
אני אענה../images/Emo80.gif

אנוכי נקבה. 1. הגבר צריך ליזום ולעשות את הצעד הראשון. לא מסכימה 2. זה חמחיא לי כשמחזרים אחרי מסכימה 3. בחורה שתתחיל עם גבר תתפס בעיניו כזולה ונואשת והגבר יזלזל בה מאוד לא מסכימה 4. אני סולד\ת מהרעיון שגברים הם מאצ'וטיסטים מסכימה 5. בחיים לא אציע לבחור\ה לצאת איתי מאוד לא מסכימה 6. אני שונא\ת שהגבר צריך להיות היוזם תמיד לא מסכימה 7. ההבדלים בין נשים לגברים זה דבר מוכח ! אין לי דעה בעניין 8. לדעתי בנות רגישות יותר מבנים אין לי דעה בעניין 9. אני אוהבת שמחזרים אחרי מסכימה 10. לעולם לא אתן לבחור\ה לשלם עלי בדייט הראשון אין לי דעה בעניין 11. לדעתי בחורה צריכה להיות יפה ולשתוק הרבה מאוד לא מסכימה 12. אני מרחמ\ת על בנות שמרגישות מקפוחות ביחס לבנים מסכימה מאוד 13. יש נטייה לומר שבנים בוכים בלילה לא הבנתי 14. אם אתקל בבחור\ה קשה להשגה ארצה להשיג אותה יותר לא מסכימה 15. אני שונא\ת את זה שהגבר צריך להיות היוזם תמיד. זה כבר היהO_0

Kitty Girl 1312

New member
../images/Emo29.gif עונה! ../images/Emo26.gif

1. הגבר צריך ליזום ולעשות את הצעד הראשון-4 2. זה מחמיא לי כשגברים מחזרים אחרי-2 3. בחורה שתתחיל עם גבר תתפס בעיניו כזולה ונואשת והגבר יזלזל בה-5 4. אני סולדת מהרעיון שגברים הם מאצ'וטיאיסטים-1 5. בחיים לא אציע לבחור לצאת איתי-3 6. אני שונאת שהגבר צריך להיות היוזם תמיד-2 7. ההבדלים בין גברים לנשים זה דבר מוכח-5 8. לדעתי בנות רגישות יותר מבנים-2 9. אני אוהבת שמחזרים אחרי-2 10. לעולם לא אתן לבחור לשלם עלי בדייט הראשון-3 11. לדעתי בחורה צריכה להיות יפה ולשתוק הרבה-5 12. אני מרחמת על בנות שמרגישות מקופחות ביחס לבנים-1 13. יש נטייה לומר שבנים בוכים בלילה-3 14. אם אתקל בבחור קשה להשגה, ארצה להשיג אותו יותר-4 15. אני שונאת את זה שהגבר צריך להיות היוזם תמיד-2, וכבר הייתה שאלה בדיוק כזאת! שימי
....... נ.ב. ומן הסתם אני בת

שלי ../images/Emo41.gif

1. הגבר צריך ליזום ולעשות את הצעד הראשון. לא מסכימה 2. זה חמחיא לי כשמחזרים אחרי מסכימה 3. בחורה שתתחיל עם גבר תתפס בעיניו כזולה ונואשת והגבר יזלזל בה לא מסכימה בכלל 4. אני סולד\ת מהרעיון שגברים הם מאצ'וטיסטיםמה זה סולדת
5. בחיים לא אציע לבחור\ה לצאת איתי לא מסכימה בכלל 6. אני שונא\ת שהגבר צריך להיות היוזם תמיד אין לי דעה בעניין 7. ההבדלים בין נשים לגברים זה דבר מוכח ! מסכימה מאוד 8. לדעתי בנות רגישות יותר מבנים לא מסכימה 9. אני אוהבת שמחזרים אחרימסכימה 10. לעולם לא אתן לבחור\ה לשלם עלי בדייט הראשון לא מסכימה 11. לדעתי בחורה צריכה להיות יפה ולשתוק הרבה לא מסכימה בכלל 12. אני מרחמ\ת על בנות שמרגישות מקפוחות ביחס לבנים מסכימה 13. יש נטייה לומר שבנים בוכים בלילה מסכימה (לא אומרת שזה מה שאני חושבת) 14. אם אתקל בבחור\ה קשה להשגה ארצה להשיג אותו\ה יותר לא מסכימה 15. אני שונא\ת את זה שהגבר צריך להיות היוזם תמיד. היה את זה בשאלה 6... אין לי דעה בעניין... אני נקבה
...

למעלה