דחוףףף מישו יודע במה אלונה טל משחקת בורוניקה מארס????? כלומר באיזה תפקיד?
R ronitzan New member 4/3/05 #1 דחוףףף מישו יודע במה אלונה טל משחקת בורוניקה מארס????? כלומר באיזה תפקיד?
J j u s t i f i e d New member 5/3/05 #7 אההההההההה הוא האבא הביולוגי שלה?????????. היא הייתה חברה של דנקן!!
ש ש ח ר ו נ ת New member 5/3/05 #8 זה החשד שלנו,../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif עוד לא אישרו את זה או משו. זו רק השערה שהעלינו אחרי הפרק האחרון שעסק בכל הנושא הזה..
זה החשד שלנו,../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif עוד לא אישרו את זה או משו. זו רק השערה שהעלינו אחרי הפרק האחרון שעסק בכל הנושא הזה..
J j u s t i f i e d New member 5/3/05 #10 אני דווקא חושבת שגייק קיין בכלל לא בכלל לא אבא שלה... אני חושבת שאבא שלה זה הבלש ההוא...זה שהיא חושבת שזה אבא שלה..ברח לי השם שלו. זה מה שאני חושבת.
אני דווקא חושבת שגייק קיין בכלל לא בכלל לא אבא שלה... אני חושבת שאבא שלה זה הבלש ההוא...זה שהיא חושבת שזה אבא שלה..ברח לי השם שלו. זה מה שאני חושבת.
S spacecow New member 5/3/05 #11 גם אני... זה יהיה הרבה יותר מדי חולני אם ג'ייק קיין באמת יהיה האבא שלה...
M Ma E New member 5/3/05 #4 מה ההתלהבות של אנשים מאלונה טל? מי ישמע איזה שחקנית מהוללת היא בארץ.. עם כל הכבוד
ש ש ח ר ו נ ת New member 5/3/05 #6 גם נכון,../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif אבל בכל זאת, שחקנית ישראלית שלפני דקה ראינו אותה שרה "אל תאכל את הפרה, אולי היא אחותך?" בערוץ 6, פתאום מופיעה בסדרה אמריקאית שכולנו רואים, מאגניבה כזאתי אז זה נחמד.
גם נכון,../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif אבל בכל זאת, שחקנית ישראלית שלפני דקה ראינו אותה שרה "אל תאכל את הפרה, אולי היא אחותך?" בערוץ 6, פתאום מופיעה בסדרה אמריקאית שכולנו רואים, מאגניבה כזאתי אז זה נחמד.
S spacecow New member 6/3/05 #12 ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif הקטע הוא שהיא לא הייתה רעה בכלל בפרקים שלה. היא הופיעה גם בפרק 8 וגם בפרק 15 (נראה לי...) והיא הייתה נחמדה מאוד. לא שמעתי שמץ של מבטא ישראלי! נדיר!
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif הקטע הוא שהיא לא הייתה רעה בכלל בפרקים שלה. היא הופיעה גם בפרק 8 וגם בפרק 15 (נראה לי...) והיא הייתה נחמדה מאוד. לא שמעתי שמץ של מבטא ישראלי! נדיר!