דחוףףףף!!!!

גל ב1

New member
דחוףףףף!!!!

התוכי שלי הרבה פעמים נופל על הרצפה, יש לו מקום לעמוד ששמתי לו על הכלוב והוא נופל משם מה לעשות, הוא אוהב לעמוד בחוץ והוא לא יתרגל אלי כל כך אז הוא לא כל כך אוהב לעמוד לי על היד מה לעשות נ.ב. הוא סוג קוקטייל תודה

אז יש מצב שזה בגלל זה..

קראתי איפה שהו שמוטציות=הצהובים האלה, יש להם פגם שגורם להם ליפול מעמודים וכאלה....אז אוליי זה בגלל זה...

גל !!!

תוכי שנופל מהמקל זה דבר לא טוב !!! יכול להיות שהוא לא מרגיש טוב ולכן נופל !!! דחוף לוטרנר אוהד

גל ב1

New member
טוב תודה אבל יש לי שאלה

האם שזה נכון מה שהוא אמר שזה קשור למוטציה וגם בנתיים התוכי אצלי לניסיון הוא עוד לא שלי אני רוצה לראות אם כדי לי להשאיר אותו בגלל זה אני שואל אם כדי לי לקנות אותו ב300 שקל תודה

גל ב1

New member
אבל לפני שבועיים אמרו לי שעשו לו

בדיקה והכל היה תקין והוא קיבל גם חיסונים

אני לא יודע, אני לא חושב שזה קשור

למוטציה כי ראיתי המון מוטציות בחיים שלי(קוקטייל לטינו פייד אלבינו וכו') ואף אחד מהם לא התנהג ככה ונפל ממוטות מוזר =\

גל ב1

New member
עכשיו דיברתי עם זה שהבביא לנו את

התוכי והוא אמר לי שהתוכי רוצה פשוט לטייל בחדר ולבוא אחרי כשאני אולך והתוכי פשוט לאיודע שקצצו לו את הנוצות והוא רוצה להסתובב בבית נ.ב. האיש שמכר לנו את התוכי הוא חבר טוב של המשפחה שלנו

גל ב1

New member
ככה קנינו אותו בלי נוצות כי אמרו

לנו שהוא לפעמים יכול להכנס בקיר ולפגוע בעצמו ואני רוצה שהוא יתרגל אצלי ואחרי שהנוצות יגדלו אני לא יקצץ לו יותר מה אתה חושב? תודה

גל ב1

New member
שאלה חשובהההה!!!!

אני לא יודע איך לקרוא לתוכי שלי אבא שלי קורא לו יל בא מהמילה צהוב באנגלית כי הוא צהוב

למעלה