אני מכין דיסק לבן זוג שלי שממש ממש אוהב את אלאניס מוריסט.... מישהו יכול להמליץ לי על שיר אהבה יפה ומיוחד שלה? אם תשימו את שם האלבום ממנו השיר או את המילים זה יעזור מאוד..... תודהההההה מראש!!!
ל-UR יש אווירה קסומה ורומנטית, גם אם בשורה התחתונה אלאניס לא כתבה אותו לבן זוג. אולי אלה הגיטרות האקוסטיות. גם Unsent מתאים, וזאת למרות היותו שיר על כמות לא מעורערת של אהבות שכשלו. לטקסט יש אופי מאוד רומנטי בעיניי.
אני אגב גם חולה על אלאניס...ואפילו יש לי שלושה אלבומיים מקוריים שלה...ועוד אחד צרוב.....והיא ממש טובה...ולא מצאתי באף אחד מהם שיר מתאים אז חשבתי שתוכלו לעזור...בסוף מצאתי את "איי ווז הופינג".....לא יודע מה בו עשה לי את זה אבל זה אחד השירים היפים שלה(הגירסא האקוסטית)....בכל מקרה תודה לכולכם!
כאילו את של אלאניס צרבתי את הדיסק שלה עוד בשנת 95 נראה לי זה היה...וממש אהבתי אותו! והבנתי שהיא ממש מוכשרת! ואז קניתי 3 אלבומים מקוריים! כי אני קונה אלבומים מקוריים רק שהם של אמנים ממש טובים שאני יודע שאני תמיד ישמע וגם אם לא תמיד יהיה כיף פעם בכמה זמן להאזין ולהיזכר.... ורק אחרי ששמעתי את הדיסק הבנתי שהיא כזאת!!!!! היא פשוט כשרונית להפליא!!!!!