דחוףףףף בבקשה

דחוףףףף בבקשה

אני רוקדת היפ הופ, והמורה שם שיר שאני כמעט כמעט בטוחה שהוא של הבלק אייד פיז. הוא מתחיל במשו שנשמע כזה כמו הודית בקול גבוה של בת. ואח''כ וויל איי אם נדמה לי שר. זה ממש חשוב לי, תודה:)

x N O A M x

New member
אולי תתני עוד מידע?

חח השיר הראשון שחשבתי עליו זה "HEY MAMA" עם ה"לה לה לה לה" הזה בהתחלה של פרגי..אבל אני כמעט בטוחה שזה לא זה. תני עוד מידע אולי ככה נבין יותר טוב

x N O A M x

New member
אה רגע

או אולי ש"DON'T PHUNK WITH MY HEART"? חח יותר הגיוני מהיי מאמא...אבל חח אחרי שהיא עושה ת'קטע הזה שלה היא שרה ולא וויל
לא יודעת, בכל מיקרה, תני מידע XD

לא:/

חחחח תודה רבה, אבל אני מכירה בערך את כל השירים שלהם אז אני מכירה את dont phunk with my heart.. זה מתחיל במין מוזיקה הודית כזו, מלא מלא זמן ואז מתחיל היפ הופ- וויל איי אם אומר - the b.e.p. משו כזה.. שמעתי את זה רק פעם אחת://

green rebel

New member
אוקיי.. תשובה.......

בערך....... השיר הזה הוא שיר אחד או שניים לפני "השיר של אפל" באלפנק אם אתם שואלים למה לעזאזאל אני לא יודעת את השם... זה בגלל שכשאחותי החכמה הורידה את אלפאנק היא מצאה אותו רק ברצועה אחת מעצבנת ככה שאין את השמות של השירים וגם נורא קשה לעבור משיר לשיר... טובב סליחה שחפרתי...
אבל מקווה שעזרתי בערך.....

HaDaRoSh

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

fly away ? the boogie that be ?
לא נראה לי ממש
אני די סגורה על מאס קה נאדה

kocit

New member
../images/Emo6.gifאבל היא אמרה מאלפנק../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

HaDaRoSh

New member
אז מה ../images/Emo3.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

אה אבל בעצם זה לא מתחיל שפרגי שרה
מממממ

green rebel

New member
כן אני יודעת שאלה לא השירים האלה...

אני לא יודעת איזה שיר זה!!!
אבל אני בטוחה שזה באלפאנק כי כשאני שומעת את הרצועה הזאת יש שיר לפני "השיר של אפל" והוא באמת מתחיל אם אישה הודית כזאת ווויל שר שם!! אוף!! אני לא יודעת!!!!!!!!!!!

למעלה