דחוףףףףףףףף

דחוףףףףףףףף

מי שנמצא פה עכשיו בשרגע זה שישים ערוץ 1 מאיוש מופיה והיא תשיר חופים אני מקליטה למחשבב תשמעו אותה היא מדהימהההההה היא כבר שר המקודם דואט עם פבלו רוזנברג מושלמתתתתתתתתתתתתתתתת תראו מהררררר

מאיה בתוכנית שירה בציבור בערוץ 1

היא שרה את זה רק בינינו עם מסיקה חופים והיא לבשה ג'ינס כחול וגופיה ורודה אם למישהו יש תמונות שיוסיף

avrir1

New member
הקלטתי בוידאו

ממש במקרה הקלטתי חלק בוידאו למחשב איכות הצפיה די ירודה בשיר "חופים" אין סאונד מה שנשאר זה את השיר שהיא שרה עם מסיקה "זה רק בינינו" אם מישו ממש מעונין שיברר אצל דיקוש אם האיכות שוה

אוקי אז כככה

ישלי הכלללללללללללל המושלמת שלנו הייתה מדהיה ומרגשתת אני בכיתי בחופים.. ישלי חופים בלי סאונד זה רק בינינו עם סאונד וכל השאר בתור אודיו .. חופים , זה רק בינו, אל תדאגי לי אמא עםפבלו רוזנברג וגם "גם אני בוכה איתך" עם פבלו רוזנברגג כל הביצועים מושלמיםםםםםםםםם!!!!! למ ישמועניין בוידואיים או באודיו שיפנה אליי

k a b o o k

New member
ראיתייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

היא הייתה מושלמות ברמות שלא יאומנו
את "חופים" היא שרה מהמם
, ו"זה רק בינינו" עוד יותר
וגם: "כשאני בוכה איתך".. מהמם
וגם הליווי שלה ל: "אל תדאגי לו אימא". הקלטתי
היא מדהימה שם

היא הייתהההה מדהימההההה!!!!

שיווו אני לא הזזתי את העיניים ממאיוש היא הייתה מושלמת ואיזה מדהים היא ביצעה את השיריםםםםםם הכל היה מושלםםםם יסמיני חולה עלייך תודה שהודעת לי בלעדייך לא הייתי יודעת

ראיתי...

ופשוט מושלמתת אמא אני לא מעכלת את זה.. היא הייתה כל כךך מהממתת יותר מידי.. מאיה בוסקילה את האישה הכי מדהימה בעולם.. והזמת מס' 1..!!

למעלה