דחוףףףףףףףף

ved17

New member
דחוףףףףףףףף

אני מחפש codebraker למשחק legacy pf goku 2 בבבקקשששה ודרך אגב למישהו יש מושג אם יוצא legacy of goku 3???

Brolly

New member
נצל"ש

שיט, שכחתי לראות את הפרק של היום מישהו יכול לספר בקצרה מה היה? כולל העיוותים והדיבובים המדהימים של ערוץ הילדים בבקשה ^_^

URNFS

New member
הראו את שם הפרק ביפנית.שווה.

אח"כ הייתי כזה המום שלא שמתי לב לשאר.

ashkeloni

New member
אני גם לא ראיתי...

את האמת, בדיוק אני הולך לראות את הספיישל של נארוטו...מקווה שהוא יהיה יפה...

Brolly

New member
לא ראית את הספיישל של נארוטו?

הזה שקונוהאמארו מביא את נארוטו ל"משימה" למצוא איזשהו תלתן אדום עם 4 עלים באיזשהו יער מסוכן בשביל ילדה זה ספיישל חמוד, אבל לא משהו רציני

vegeta2

New member
legacy of goku 3

בארה''ב עובדים על זה, זאת אומרת שזה לא יצא (ואת המשחקים לא מייצרים ביפן), ו-legacy of goku 2, אני לא יודע קודים, אבל סיימתי את המשחק אז אני יכול לעזור לך...

yoo

New member
לא מייצרים ביפן ולכן...

הם נראים כל כך גרוע (הם צרפתיים במקור) אגב חזרתי לפה אחרי שחזרתי לראות את דרגון בול זי (ביפנית ביפנית!)

vegeta2

New member
מזל שכך, משחקים יפנים מכוערים

המשחקים הישנים של הפוקימון, אנימציה מכוערת, סיפור מכוער, סגנון הקרבות המכוער, העלילה המשוגעת.

ashkeloni

New member
משחקים יפנים מגעילים?

אתה משווה משחק GBA למשחק שהוא היה של הGB הישן? זה משחק מלפני הרבה שנים, לקונסולה אחרת, שלא היו לה ביצועים מי-יודע-מה ביחס לקונסולות של היום, וככה גם המשחקים הם לא משהו... ותאמין לי, יש משחקים יפנים טובים

Brolly

New member
הפוקימון הישן מגעיל? כשהייתי מוגבל

ביסודי כל כך נהניתי מהמשחק הזה LOL!!!! לא ידעתי שאפשר להחליף פוקימונים אז סיימתי את המשחק עם 6 הפוקימונים הראשונים שתפסתי
אבל סיימתי את זה גם אח"כ כשהבנתי שאפשר להחליף זה לא משחק מצוין מבחינה גרפית, אבל דיי נהניתי לשחק בו
אני אוהב משחקים ישנים

vegeta2

New member
אני לא אומר שהוא לא מענה, אבל הוא

מכוער. ואני משווה את המשחקים של פוקימון למשחקים אחרים שהיו באותה תקופה (סופר מאריו וכל השאר).

ashkeloni

New member
לא היו משחקים עם גרפיקה

שהייתה טובה במיוחד ממנו.... אל תשכח שאני מדבר על GAMEBOY לא GAMEBOY COLOR

yoo

New member
אתה לא יודע מהחיים שלך...

סופר מריו זה גם יפני יא באקה!

yoo

New member
וגם...

זה כמו שתשווה בין דיגר למאקס פיין 2!

vegeta2

New member
אני לא משווה, אני יודע שסופר מריו..

יפני, אבל הוא והמשחקים של פוקימון יצאו באותה תקופה. וכל אחד מה שבעיניו ! למשל אני חושב שגולד הוא טוב ! וגם הוא קצת ישן, ואני חושב ש-the legacy of goku 1, לא כל כך מוצלח, והוא של GBA.

yoo

New member
אוייי! אתה לא מבין אל תדבר!

סופר מריו הראשוני יצא בשנת 86, בעוד ראשון משחקי הפוקימון יצא בשנת 92-93 לערך...אז די לקשקש. היפנים הם המקור למשחקים טובים, כמובן שיש כמה חארות,אבל אתה לא יכול להגיד שהמשחקים של דרגון בול זי, הצרפתיים האלו טובים בגלל שמשחקים יפנים מסריחים.

vegeta2

New member
אין לי שום דבר נגד משחקים יפנים,

כמה פעמים ???????????????????????

למעלה