דחוףףףףףףףףף

hyhy2

New member
דחוףףףףףףףףף

בנותת נראה לי שאולי אני אעזוב את הפורום כאילו שאני כותבת הודעות אף אחת לא שמה עליהן לא עונהה לא מסתכלת בכלל מה קרה בנותתת זה שאני הצטרפתי לפני איזה כמהה זמן זה אומרר שלא צריך לענות לי ולדבר איתיייי רובכן כתבתן לי בהודעות "השתלבות מהירה" ואני לא רואה שזה קורהה אני מרגישה כאילו לאדעת מה שבכוונה לא רוצים לענות ליי... =/ בינתיים אני לאדעת עוד מה אני אעשה אבלללל אני לא אעזוב אבל אם ובמקרה זה ימשיך ככה אולי אני אעזובבב.... ביייי

למה לעזוב מאמי../images/Emo35.gif

מה שאלת שלא התייחסו אליך
ובגלל זה את לא צריכה לעזוב ..

../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif../images/Emo186.gif

בבקשב בבקשה!!! כנסו לאתר הזה-http://21-30.x.co.il/ ותצביעו למספר 24 !!!!! אלפי תודות כולם :)

ל-hyhy2 כנסיי..

גמני כותבת ולא כל כך עונים לי פה.. ואני לא מתרגשת מזה.. אז מה.. קורההה לא תמיד עוניםם.. למרותת שאני מבינה יחסית ת'הרגשה שלא עוניםם חחח

מאמי בואי נתחיל מהתחלה..

שלוםם קוראים לי שירה אני בת 14 וחודש ואני מחולון אני אוהבת הכי את אדמוששש ומצטערת ממה שקרה פה אז סליחה..ואייסי עם את רוצה..\= 25506627 לאב יווו מאמי השתלבות נעימה...

נשמה שלי ../images/Emo13.gif

את לא צריכה לעזוב
לפעמים לא שמים לב לכל ההודעות שרושמים אז לא עונים =\ דברי איתי באיסי 196567194

hyhy2

New member
זה לא כ"כ קשוררר

קודם כל עזבו אייסי אני לא הכי רוצה סורי סיבות אישיותתתתת מצטערתתת נשמור על קשר כאן בפורום זה גם טובב אממממ דבר שניי מה זה לא שמים לב לכל הודעות שרושמיםםם אז לא עוניםםם?! כל פעם אני נכנסת רושמת ממצב אנשים וזהה מה חדש אפחד לא עונהה כאילו עושים לי בכוונה זה ממש ממש מעליבב כאילו לאחרים שבכלל כותבים על דברים שקורים להם יוצא לכם מיליון ואחת תגובותתת אבלל לייי בכלל לאאא ותאמינו לי שהרבה דברים כתבתי ואפחד לא ענהה אולי בפעם הראשונה שהצטרפתי לפורום הרבה כתבו לי תהני השתלבות מהירה וזהה אבל אח"כ כבר לאאא... תחשבו טוב טוב על זהה בעייי

=\ לא'דעת

לדעתי את לא צריכה לעזוב! תנסי שוב ותראי מה יהיה.. אני בטוחה שכולם יתיחסו אלייך

hyhy2

New member
שימי לבבב

את רואה גם עכשיו רק את עונה לי ותסתכלי למעלה יש בנות ששלחו הודעה לפני 2 דקות הן לא יכולות להסתכל בהודעות שליי ולראות מה שכתבתי את רואה למה אני מתכוונתתתת יאוו אני אשתגעעעע אוףףףףףףףףף

hyhy2

New member
את רואההה איזה יחססס "יפהה"

את רואהה אפחד לא עונהה לא מסתכלל כלוםםם לא מזיז להםםם אבל אני שיא המודה לךך שלפחות לך אכפת ואת כותבת להם שיתנו קצת יחסס והכל תודה מאמיייי אין עלייייךך ממש תודהההה מזל שיש אותך כאן בפורוםםםם!! :))

תודה יפה שליי ../images/Emo13.gif

אבל יש פה עוד פוללל בנות חמודות בפורום.. לא'דעת מה יש להן היום חח

Oshri siso

New member
אני יגיד לך למה אני לא הגבתי?!../images/Emo13.gif

כי ההודעה שלך פנתה ל-בנות שבפורום !
סתם סתם... אני אישית לא ריאתי איזו הודעה שלך שלא ענו לך...

hyhy2

New member
תאמין לייי שלא ענו לי על כלוםםם

כל יום אני כותבת ממצב אנשים מה חדש דברו איתי אפחד לא אכפת לו לא שם על ההודעות שלי אבל ילדות אחרות שכותבות סיפורים משעממים מפה ועד הודעה וחדשהה תמיד עונים להםםם זה שיא המעצבןןןןן שים לב אפחת בכלל לא מגיבההה לאפחת ולאפחד לא אכפתתתת

למעלה