דחוףףףףףףףףףף!

דחוףףףףףףףףףף!

תקשיבו בנות..! הגיים בויז עושים הפתעה ובאים למישהיא הביתה..(למישהיא מהפורום..!) אני לא צוחקת..! הם ביקשו ממני להגיד להם שמות אז מי שרוצה שתיתן לי את השם והשם משפחה ואז הם יתקשרו אליכם כבר...אני יתן להם את השמות ומ מי שתיבחר אני יגיד לה ואז היא תתן לי את הפלא שלה והם יבואו אלייה...(פעם בחיים..!) אההה ותשאלו את ההורים..חחחחחחח..!

יאאאאאאאאאאאאאא באמת?!?!

אם זה נכון ואת חלא עובדת עלי כי 1 באפרילל אזז כפרעליךךךךך תגידי תשם שלעי תהילה חיפי איי סי-333790629

יאאאאא אני רוצההההההההה

הדרררר שמששששששששששששששששש פליזזזזזזזז הלווואיייי שזה נכוןןןןןןןןןןמחר ישש ליי מומלדתת אז תעשיי ליי הפתעהההההההה חחח

נווווווו נראה לך שהבויז יבואו איפה

שאני גרה טחחח עד שהם יגיעו אני כבר יחייה לי באיזה אי עם בבונים ועצי אקליפתוסים ואשתה לי מיץ קוקוס 1 באפריללללללללללל

OoנויoO

New member
חחחחחחחחח דורין בטח הם יבואו במטוס

פרטי [ני חייה באשליות] חחחחח

hyhy2

New member
../images/Emo12.gifאת עובדת עלינוו או מהה?!

כאילוו למה שהם יבואו למישהי הביתה וזהה ובדיוקק היום כותבים את כל הדברים הלא הגיוניים בפורוםםם נוו איזה שטויות היום 1 באפריללל אז עובדיםם עלינווו בנותת לא נראה לי שזה נכוןןןן.. =/

hyhy2

New member
1 באפרילללל... =P

נוו 1 באפרילל היא עובדת עליכןןן בנותתת אל תאמינוווו.. למה שיבואו אליכםם הביתהה...??? חחח יאוו יש פה כאלה שמאמינות לכל דבר חחח.. =/

פחחחח עלק .. איזה שטויות ..

1 באפריל

תקשיבו..!

נשמות אחד באפריל מזה אי אפשר לעבוד עלייכם...חחחחחח..! טוב יאלה אני עפה ביי בנתיים מואה לב יו הכי בעולם..אהה ושיהיה לכם פיסח מגניב..!

למעלה