דחוףףףףףףףףףףף

ההראלית

New member
כפי שכבר אמרתי

יש לנו את הפורום הזה. ואם יהיה לי זמן אני אבנה פורום לכל המעריצות שכולן יוכלו להיכנס ללא הגבלה. יש אנשים שחובים רק על עצמם מה לעשות? אבל לא נורא. אם אני אמצא דרך לתקשר עם הראל דרך אימייל או משהו כזה אני אגיד לך.

ההראלית

New member
נו באמת

נכנסתי לכתבה של עיתון מעריב לגבי "הניצחון של סקעת" והרגשתי בושה כמעריצת סקעת ומויאל. שוב פעם כתבה שמסכסכת בין מויאל לסקעת למה??? דיי מספיק נמאס כבר. שיבינו שניהם מוכשרים כול אחד יש לו את הייחודיות שלו. ולגבי הכתבה שנערכה על מויאל כפי שסקעת הגדיר זאת "הדבר היחידי הנכון בעיתונים של היום זה התאריך והשעה" וזה בדיוק כך מה שלא יהיה תמיד ינסו להוציא מכל כתבה שיעשו עליהם באור שלילית נו באמת מה הראל מויאל ירד על המעריצות שלו הוא צריך אותן ולמה לו לרדת על סקעת אם הוא לא היה אוהב אותו הוא היה מסרב להשתתף בגמר כוכב נולד 3 ולהתחבק איתו. אוףף זה כבר נמאס. ולמעריצות למה לרדת אחת על השניה. רוצות להעריץ תעריצו אבל אל תפגעו במי שאתם מעריצות כי אתם רק פוגעות בהראלים בעלבונות שלכם בהם. תפנימו את המסר שבמחזמר "מי שחלם" למה גרמה "שנאת חינם" במדינתו לרצח!!! אנחנו הדור הצעיר חייבים לשנות זאת ולא לחזור על פשעי אבותינו. אז אנא ממכם אל תרדו אחת על השניה ועל ההראלים. ההראלים חולה עליכם אתם גדולים כול אחד בדרך שלו.
לכולם אוהבת אתכם מאוד לתגובות ניתן לשלוח לי אימייל ל[email protected] תמשיכו להעריץ את הגדולים מכולן. גם את עדי כהן הגדולה ושירי מימון.

ariel tad

New member
מה?1איזה שטויות!!

הוא לא נעול ולא בטיח הוא חי קיים ונושם ומיועד לכולם

ההראלית

New member
מאמי נסתי אלף פעם לכתוב משהו

ולא הצלחתי וישנה הודעה שהפורום נעול. צריך לקבל אישור מבעלות הפורום.

ayaliar

Well-known member
מה קרה לו? שום דבר

עובד ומתפקד כמו תמיד ופתוח גם בפני אורחים

למעלה