דחוףףףףףףףףףףף

ציפי9999

New member
דחוףףףףףףףףףףף

היי אנשים יש לי שאלה בבקשה תענו לי...מתי יש להראלי הופעה ? חוץ ממי שחלם כי כבר הייתי

ציפי9999

New member
תודה מאמי..........

את זה אני אבל יודעת......... היתכוונתי אם יש לו הופעות בקניונים וכאלה????

ציפי9999

New member
בבקשה מכם

נשמות שלי- אני חולה על הראלי יוווווווווו שמעו רגע....יש לו הופעות בקניונים וכאלה?? חוץ מיהוד? אני חייבת לדעת

LiAt LoVe HaReL

New member
בנתיים אין לו הופעות חוץ מיהוד ו...

מהמחזמר ואת יכולה לפגוש אותו במחזמר...

ציפי9999

New member
תענו לי..

אני חייבת לדעת לאן הראלוש עבר דירה!!!!!!!!! פליז אם מישהי יודעת תגידו בבקשהה

skaatushonet

New member
הוא עבר לרמת גן

ובבקשה ממך בבקשההההה תשרשרי!!!!!!!!! אם יש לך כמה שאלות תשאלי את כולם בבת אחת ואם לא תשרשרי להודעה הקודמת!!!זה יוצר מלאאא בלגן וזה ממש משגע......... סורי שחשתי מנהלת....

LiaTooosH

New member
חחחח אבל את צודקת..../images/Emo45.gif

ראינו את השאלה הקודמת שלך. אם אף אחד לא ענה זה סימן שאין מה לענות ו/או שאף אחד לא יודע. פעם הבאה לשרשר

ציפי9999

New member
נוווו

אל תבאסי..רגע יש לך תכתובת שלו????אם כן אני יתן לך תמספר שלי ותגידי לי טוב?

ציפי9999

New member
סורי

פסדר בפעם הבאה כשהיו לי שאלות אני ישאל בבת אחת מאמי חחח אז אם כבר כתבתי אני ינצל תהיזדמנות הזו ..ואני ישאל אממ..יש מצב שכמה מהחברה פה ...ניפגש וניקח ת"עצמינו לכפר סבא לבית של הוריו..????????יהייה כיף

skaatushonet

New member
הייתי רוצה אבל

צריך לברר מתי הוא בבית וזה כדי לא שגע גם את ההורים שלו וחוצמזה אני טיפה ארגיש לא בנוח כי זה קצת חדירה לפרטיות.... *סורי שאני קרציה*

ההראלית

New member
ממי יש את הפסטיגל

הוא יהיה בפסטיגל קרוב לביתך אל תידאגי כבר נראה אותו שם ובעוד מופע אני חושבת גם בשיר נולד.

ההראלית

New member
נכון הוא נעול

צריך לקבל אישור מיוחד מבעלת הפורום לא כל אחת יכולה להיכנס. טוב יש לנו את הפורום הזה אני גם אשתדל לבנות איזשהו אתר בשביל סקעת ושם כולן וכולם יכלו להיכנס בלי סינונים.

למעלה