דחוףףףףףףףףףףף

אלה102

New member
דחוףףףףףףףףףףף

שלום לכולן....... אני נמצאת הטיפולי פוריות...... מחר ההזרעה ...... מראה לי שעשיתי טעות נוראית...... הזרגקתי לבד חוריגון. לא ידעתי שיש משמעות איך להזריק ולאן. הזרקתי לירך.. האם עשיתי נזק?????????? בבקשההההההה תענו לי דחוףףףףףףףףףףףף

העין ה 3

New member
נכנסתי ממש במקרה

ואיזה מזל שנכנסתי. לירך זה בסדר, השאלה איך. תת עורי, או תוך שרירי?

העין ה 3

New member
בכל מקרה

אם הזרקת תוך שרירי, כלומר ב-90 מעלות לעומק השריר - זה בסדר גמור. אם הזרקת תת עורי, כלומר באלכסון שלא הגיע עד השריר, לא קרה אסון. הדבר היחידי שיכול לקרות הוא שהכוריגון לא ישפיע. אולי כדאי לבקש לעשות בדיקת דם כדי לדעת אם התחיל הביוץ, ואם לא תזריקי שוב מחר ותעשי הזרעה מחרתיים. אבל, שוב, כל מה שכתבתי לא תקף אם הזרקת לשריר. שיהיה בהצלחה!

דבורה1

New member
איזה מזל שמישהו עוד ער בשעות האלה

קודם כל להרגע. לחץ יותר גרוע מכל טפול לא נכון שאת יכולה לעשות לעצמך. דבור שני: כוריגון ניתן להזריק בישבן או בירך לשריר. כך שאם הזרקת בירך לשריר את במצב מצוין. ויאללה לישון טוב- מחר בהזרעה שיהיו לך רק בשורות טובות ועוד שבועיים רוצות פה דיווח בסגנון: "הבטא החיובית מהפשלה של 1 וארבעים לפנות בוקר" בהצלחה!!!

דבורה1

New member
ורדה משהו באויר מודיעין ששתנו ערות

עכשיו?

העין ה 3

New member
ואלה, גם את ממודיעין?

אני כבר לא מצליחה לזכור מי ממודיעין, אז סליחה מראש אם כבר ידעתי את זה... בואי לצ'אט

אלה102

New member
דבורה היקרה.......

קודם כל..המון תודההההההההההה אני ממש בלחץ. לא ידעתי יש משמעות לגבי מיקום ההזרקה הזרקתי לירך. איך אוכל לדעת האם ההזרקה תתעורית?או תת שירירית????. לא מצליחה להרדם..תודה שאת כאן

נועם@בת

New member
לפי אורך המחט

אם זאת מחט באורך של 1-1.5 ס"מ (כתומה בדרך כלל) הזרקת תת עורי, כי המחט מגיעה לעומק של מתחת לעור. זה עדיין לא נורא, יש רופאים שנתונים הוראה להזריק תת עורי. אם זאת מחט באורך 3 ס"מ בערך, היא כבר מגיעה לשריר ואז שיחקת אותה לפי כל ההוראות. נועם ~שבכלל כבר מזמן ישינה
~

למעלה