דחווף!!!

דחווף!!!

בנות יש לי חברת פלאפון של הסלולרי עכשיו אני לא יכולה לשלוח את התמונות של סקעת לפאלפון כי זה חברת אורנ'ג וסלקום אתן יכולות לעשות שזה גם הייה לפאלאפון?! אני יודה לכם מאוד..
הראל סקעת הננו כאן בשבילך 1226 שעות ביממה

אממ

את צריכה להירשם לאתר של אורנג' (עניין של דקה או שתיים) ואז להעלות לפה את התמונה שאת רוצה, נגיד זאתי
אז נכון מתחתיה יש משהו "שלח לאורנג'" או משהו בסגנון? תלחצי על זה
אח"כ כבר תראי מה לעשות.. כשהוא ייגמור לשלוח את זה אז תכנסי לאתר של אורנג' ולאלבום שלך ואז משם תוכלי להעביר את זה לפלאפון... מקווה שעזרתי

אני אסביר עוד טיפה../images/Emo9.gif

כשאת לוחצת על "שלח לסלולרי" שמתחת לתמונה אז נפתח לך החלון הזה... ואז זה מציג את הקידומת 052 אבל יש לך אפשרות לשנות את זה שם.. וזהו

לנעמה!!

אחותי כבר רשומה לאתר של אור'נג אבל אני לא יכולה להעביר את התמונה מאורנ'ג לפלאפון... אתם לא יכולים לעשות שזה יהיה גם לפאלאפון??

לא הבנתי..../images/Emo122.gif מה החברה שלך,

אורנג' או פלאפון? כי לא הבנתי מה בדיוק את לא מצליחה... להעביר את זה מהאתר לפלאפון או להעביר את זה מאורנג' לפלאפון?

לנעמה!

אני לא מצליחה להעביר מהאתר לסלולרי שלי כי אני בחברת פלאפון כי אפשר רק לסלקום או לאורנ'ג אין אפשרות לעשות שזה יהיה גם לפלאפון?

כנראה שלא

יוו איזה מסכנה שיש לך פלאפון
יותר גרוע מסלקום חח לא נורא, העיקר שצלצולים כן יש להם

לנעמה!!

טוב אוקיי.. אני מבואסת.. נכנסתי שניה לפורום של הראל מויאל וילדה אחת אמרה שהראל סקעת בא לבצפר שלהה כנראה יואווו איזהה כיף לה אני מקנאההה בהה.. טוב שומעת אני ממש עייפה אני עולה לישון.. ביי ביי לילה טוב נפגש מחר.

למעלה