דחווווף..!!

nisim23m

New member
דחווווף..!!

אנשים אני צריך עזרה דחוף... מה עדיף HP RX5940 או.. MIO P550L או.. ASUS A696 למטרת אינטרנט מולטימדיה וGPS הכי חשוב

nisim23m

New member
הסבר בבקשה

חחח סבבה אבל נמק למה אתה מכיר את המכשיר הבעיה שלי איתו שהוא לא ניראה כמו מחשב כף יד הוא ניראה כמו סתם נגן סרטים ילדותי וחוץ מזה שמעתי שיש לו בעיה עם המסך באופקי

erezstr

New member
נגן סרטים ילדותי?!?!?!

נו טוב, זה לא מה שעבר לי בראש כשראיתי אותו, אבל זה כנראה עניין של טעם. אני בכל אופן מקבל החלטה לגבי הגאג'ט שלי באופן רציונלי ופונקציונלי ולא באופן אמוציונלי... לגבי עבודה במסך אופקי- נהפוך הוא, הוא "נולד" לעבוד במצב אופקי אבל אפשר גם אפשר לעבוד במסך אנכי לשני הכיוונים על פי בחירתך. דרך אגב, הוא מראה יופי את הסרטים כיאה לאופן בו הוא נראה.....

nisim23m

New member
תודה

סבבה אחי תודה על הסבלנות.. עזרת לי וכניראה לרבים אחריםן להחליט ד"א איך קליטת ה GPS שלו...מבחינת דיוק ומהירות התחברות..התנתקויות?

AYELET1

New member
אגב, למה נגן סרטים זה כזה דבר ילדותי בעיניך?

אני, ולמיטב ידיעתי משתתפים נוספים כאן, שרחוקים מליהיות ילדים נהנים לצפות בסרטים במחשב כף יד. כוונתי לסרטים כמו סיינפלד וסרטי קולנוע.

nisim23m

New member
תיקון טעות

ממש לא ילדותי דווקא אני אוהב את זה יש לי אפילו את ה COWON A2 30 גיגה...פשוט התכוונתי לעיצוב הוא ניראה "צעיר" ואני דווקא חיפשתי משהו יותר "מנהלי"

AYELET1

New member
הוא נראה נפלא לטעמי. פעם ראשונה ש-HP מוציאה

מכשיר שהוא גם יפה

nisim23m

New member
חובה!

דרך אגב אם את באמת אוהבת לראות סרטים וסדרות כמו שאת אומרת (או לפחות כמוני) אז את חייבת מכשיר כמו ה COWON שהזכרתי...תענוג של דבר מנגן הכול עם זיכרון עד שימאס..מעביר איליו עונות שלמות.. תומך בכול סוגי התירגום ..מתחבר לטלויזיה בקלות... (טוב אני כבר מתחיל להישמע כמו פירסומת)

AYELET1

New member
אני מכירה אותו ומסתפקת בפאלם עם רזולוציה

של 320*480. נהדר לצפיה בסרטים

nisim23m

New member
נ.ב

תיראה זה המכשיר הראשון מסוגו שאני קונה לכן מנסה ללכת על בטוח עד כמה שאפשר ואם תרצה לעזור בעוד שאלות בנאליות אז תשאיר את הפל או משהו ואני יחזור אליך שלי זה 0544386494

למעלה