דחוווווף...

ברודי

New member
דחוווווף...

אני חדשה והכול בלה בלה בלה רואה באפי ממזמן פשוט מעולם לא חשתי צורך לדבר על זה פשוט ש..טוב זה ככה- פתחתי MTV ויש איזה זמרת אחת בת 16 אני הייתי נותת לה פחות קוראים לה- Avril Lavigne וכשראיתי אותה הייתי בשווווק היא הייתה כ"כ דומה לבאפי, שמעתי את כל השיר רק בשביל לראות את השם שלה אולי יש קשר למקור למרות שכל הקליפ היא יותר דומה לדון אם תסתכלו טוווווב בלי דעות קדומות ובלי- על מי היא מקשקשת, חפשו דימיון. אני אישית נגנבתי מספיק בשביל לחרוש את הנט כדי למצוא תמונה דיי דומה. קבלו-

Darth Rosenberg

New member
לנוירוטית החדשה, שלום...

אז ככה... אני לא חושב שהן דומות, וכמו שאמרת בעצמך - היית צריכה "לחרוש את הנט כדי למצוא תמונה דיי דומה". כלומר פה ושם אולי היא עושה הבעה שמזכירה לך. לי אישית לא, וראיתי את הקליפ כבר כמה פעמים (קשה להתחמק ממנו...). וכדאי לך להירגע, כי בשבוע הבא באמת יורדות גם דוסון וחברים... ולא זוכר מה עוד היה לך שם בחתימה... אז קחי נשימות עמוקות, ותפני לייעוץ/טיפול במיידי... לא רוצה לשמוע על צעירה שירתה לעצמה ברגל בגלל שנגמרה עונת הקייץ של הטלוויזיה, אוקיי?

ברודי

New member
חע

האמת אחרי שכתבתי את ההודעה ושלחתי קראתי אותה שוב וזה באמת היה נשמע לחוץ אבל- ממש לא. תצטרך להאמין לי לזה.... נכון שהם לא דומות בהסתכלות ראשונית כי היא דומה בכלל לדון עם השיער החום הארוך וכאלה אבל בפרצוף, יש דימיון. ו-חרשתי את הנט למצוא תמונה דומה כי היא זמרת חדשה וכמה תמונות קלוז אפ כבר יש לה? אני יודעת שיורדת דוסון וחברים עוד שבוע... כבר מתוכננת לי בראש החתימה הבאה כשזה יקרה... *איידע אותך אם תרצה* בעצם, ממממ... היא דיי קשורה ללירות לעצמי ברגל, אז בכל זאת, אולי עדיף שלא... (זהו, ההודעה הזאת לא לחוצה!!!) והזמרת ההיא (שבגיל שלי) בחיי שהיא דומה לבאפי היא חייבת להיות האחות האבודה של שרה מישל. ובגלל זה אגב הלחץ כי מהתרגשות, אני כזה- למי לספר למי לספר ואת חברות שלי זה לא ממש מעניין אז- מה יותר טוב מפורום באפי בשביל זה? (למרות שזה דיי אוף טופיק, וסליחה על זה.)

Buffy1

New member
אם כבר היא מזכירה קצת את

ג´ניפר אניסטון. וגם זה בקושי

Schnickelfritz

New member
לי במבט ראשון

היא הזכירה את ניקול קידמן. כבר לא

Darth Rosenberg

New member
צ´מעי / צ´מעו

לא התכוונתי להעליב, לפגוע או להתנפל ולהיות לא נחמד. זה היה ברוח שטות. נורא שיעשעה אותי הלחיצות של ההודעה, ובגלל זה עניתי ככה (למרות שאני עדיין לא מוצא הרבה דימיון). אז את יותר ממוזמנת לעדכן אותי בחתימה החדשה שלך.

ברודי

New member
אוקי רק בגלל שזה הכרחי...../images/Emo5.gif

לא (ואני מצוטטת מההודעה שלך)- נעלבתי נפגעתי או הרגשתי שאתה מתנפל עלי או שאתה לא נחמד (להפך) אני יודעת שזה היה בסתלבטיות. ועוד יותר יודעת שזה היה נראה כאילו אני בלחץ... זה בגלל שכתבתי המון שורות קצרות אז קוראים את זה ככה וגם בגלל שכתבתי חצאי משפטים (בערך) האמת, אני חושבת שהדיון הזה בכלל לא הכרחי. עכשיו, בקשר אליה (וזה פעם האחרונה שאני מקפיצה את ההודעה הזאת בגלל שזה באמת דיי אוף טופיק) היא לא דומה לה לגמרי כאילו בהמון מצבים (במיוחד אם מסתכלים מהצד) היא נראית שונה לחלוטין אבל בקלוז-אפים יש לה אותם תווי פנים ואותם שפתיים ואותו אף (בערך...) אני ממש הסתכלתי לפני ששמתי, ובכל זאת אפ´חד לא הכחיש לגמרי בסגנון- על מה לעזאזל את מדברת?! (כמו החברה המסטולה שלי) שככה... יש מצב לדימיון קליל אם ממצמצים ומזיזים את הראש מהר מצד ימין לשמאל ו...בקשר לחתימה, סביר להניח שכשתקרא את זה היא כבר שונתה (ולא בגללך...לא שיש לי בעיה לתת קרדיטים פשוט ש...טוב נו פשוט שזה באמת לא בגללך)

Bufreak

New member
קצת צודקת

אולי הזמרת הזאת לא דומה בדיוק לבאפי של הסידרה, אבל יש לי תמונה של שרה מישל גלר(יש הבדל)ובתמונה הזאת היא נראית כמו הזמרת הזאת. אז את קצת צודקת. (מה?! זכותי להיות נחמד אליה גם אם אני חושב שהיא טועה!{סתם}
)

דימיון לא מצאתי...

אבל אני חייבת לצין שבזכותה סוף סוף הבנתי מה אנשים מוצאים בעניבות... היא כזו חמודה... ולמשך היום וחצי שהיה לי את הדיסק שלה (עד שמישהו החליט באכזריות לשבור לי אותו לחצי...) אפילו הספקתי לחבב את המוסיקה שלה, (ואם מישהו יחשוב אי פעם לחזור בקול על מה שאמרתי פה הרגע, אני אכחיש בכך תוקף) |סמיילי מעונב|

Darth Rosenberg

New member
../images/Emo6.gif

עד שלא אמרת, אפילו לא שמתי לב שיש לה עניבה... אני כזה
ובקשר ל-"ואם מישהו יחשוב אי פעם לחזור בקול" - את יודעת שאת יכולה לסמוך עליי (NOT)
לשמור לך סוד... (אני רק צריך לשלוח כמה אימיילים, תיכף אשוב...)

gracie

New member
אני חורשת על הדיסק שלה!

מומלץ ביותר! avril lavigne- let go לרוץ לקנות.

למעלה