דחווווווווף!!!

k o d u

New member
דחווווווווף!!!

סי'יח אכל מעט רעל עכברים לפני כמה שעות...הוא מתנהג כרגיל (יונק והכל), הוא בערך בן חודשי'ים וחצי...הוא אכל ממש מעט. מה לעשות? זה מסוכן? לתת לו משהו?

k o d u

New member
ומה אני אמור להגיד לו?

הוא צריך לבוא אלי'י? לתת לסוס תרופה או משהו? מה אני אמור לעשות?

להתקשר ולהגיד לו בדיוק מה שכתבת

סה"כ, זה המיקצוע שלו והוא יידע בדיוק מה לעשות

popi199

New member
אני ממש מקווה שהסייח בריא ושלם

אבל מה זאת השאלה הזו?! נובאמת, תחשוב רגע. הוא אכל רעל וכמו כל בע"ח רעל לא מתעכל טוב גם אצל סוסים. למה חיכית כמה שעות??? לראות מה קורה??? גם אם הסייח שלך בסדר אתה פשוט בן אדם חסר אחריות.

k o d u

New member
כמה דברים:

קודם כל: אם אין לך משהו נחמד להגיד עדיף שלא תגיד בכלל! עכשיו יש לי כמה דברים להגיד לך: אני מעולם לא אמרתי שהסי'יח הזה שלי, הוא של חבר שלי, אני בסך הכל עושה לו טובה ומברר לו מה לעשות. זה הי'ה ברור לי שרעל זה מסוכן ילד מפגר אני עדי'ין לא ברוך ה', פשוט רציתי לדעת אם יש משהו שאפשר לעשות. לא "חיכיתי" כמה שעות אלא כתבתי כאן ברגע שהוא היתקשר אלי'י ושאל אותי מה לעשות. אם אני חסר אחריות או לא אני אשאיר את זה לאנשים שמכירים אותי לשפוט ולא לאנטיפת כמוך. פעם הבאה תהי'ה קצת יותר חיובי לסביבה, זה רק יעשה לך טוב תאמין לי...

fliperit

New member
כן. אתה חסר אחריות.

בנאדם אחראי היה מפנה את חברו לוטרינר! אם אבא שלך או הילד שלך היו אוכלים רעל, היית פונה לפורום?!?! לא! היית רץ לרופא!

popi199

New member
אני באמת מצטערת

שאין לי תשובה קצת יותר חיובית לשאלה "מה לעשות כסוס אוכל רעל?". גם מישהו שאין לו שמץ בגידול סוסים היה עושה 1+1 ומגיע לתוצאה- וטרינר! אם אתה מרגיש לא טוב אתה שואל בפורום מה לעשות או הולך לרופא? וכן, כמו פליפרית אני עדיין חושבת שאתה חסר אחריות ולפי מה שאמרת עכשיו גם חבר שלך חסר אחריות. עם שאלות כמו שלך אני אף פעם לא אהיה חיובית...

להזמין וטרינאר ומיד!!!!!

הרעלה זה מצב שבו צריך להזמין וטרינאר מיד כי כל שנייה יקרה. למרות שעבר זמן חשוב שתדע את זה. עד שהוטרינר מגיע אסור לקשור אותו, צריך להכניס אותו לתא שריק מחפצים ולהימנע בגירויים חיצוניים. אני כותבת את זה כדי שתדע מה לעשות במקרה של הרעלה אצל סוס בוגר.

תםטםOHIO

New member
טוב כנס דחוף

מה קרה בסוף? הגיע וטרינר? מה שלום הסייח? אל תשאיר אותנו במתח. מקווה שסוף טוב הכל טוב? (ולמדתם לפעם הבאה לא לחכות ולשאול ישר וטרינר בענייני בריאות.)

למעלה