דחוווווווווף!

rayman

New member
דחוווווווווף!

לאחר אכזבה מתמשכת מצד צבא ההגנה לישראל, עקב מיונים רבים (ממר``ם, חמ``ן, משהב``ט), עדיין אין לי שמץ של מידע לאן מיועדות פני בצה``ל (פרופיל 45, קב``א 56). תאריך הגיוס - 28.2: עוד שבוע ולא יותר. אני אודה מאוד לכל מי שיוכל לתרום לי פיסת מידע, ולרמוז לי - איזה גיוס מתבצע באותו יום, ו/או: מה צריך לעשות לקראת טירונות 02 (ציוד וכו`)..... תודה!

ADAM-A

New member
אין לי תשובה לאן אתה מתגייס אבל...

צירפתי 2 לינקים עם מידע על הטירונות שתעבור - 02 בהצלחה!

יניב10

New member
גיוס

גם אני מתגייס באותו יום הגיוס הוא של חברה ג`ובניקים.לאף אחד אין מושג מה הוא יעשה אף אחד לא קיבל הצעות

Dr.Drek

New member
ה28.2

ובכן ידידי ריימן, גיוס ה 28.2 הוא כמובן גיוס של גו`בניקים כך שאין לך מה לדאוג לגבי העובדה שתתפוס נשק ותרוץ איתו במלחמה הבאה... מעבר לכך, ישנם שמועות כי מועד זה הוא מועד גיוס של תפקידים במחשבים כך שאולי תקוותך עוד תתגשם (לדעתי כמובן לא לממרם כיון שהקורס הוא עוד 5 חודשים) אבל תפקיד במחשבים עדיף על אפסנאי לא? אך עם זאת אין לדעת לאן מועדות פניך, אולי לפקיד שמחתים PASSIM באיזה חיל קרבי או שמא לאותה מזכירה העונה לטלפונים חסרי משמעות? מי יודע. הרי רק העתיד יקבע. לגבי שאלתך הנוספת לגבי טירונות 02...לך, תהנה, ותחזור. לגבי ציוד . הנך מוזמן לשאול אותי בפרטי. ממממביי.

למעלה