דחווווווווווף

דחווווווווווף

איפה יש באיזור המרכז חנויות גלישה\סתם ציוד ימי שמוכרות חליפות לחורף בכמה שיותר זול???????

PinkyRaSta

New member
משוווווווך ../images/Emo210.gif

יש לך את בורדר ליין, 3 סניפים במרכז יש גם אינטרסרף בתל אביב נראלי, רק לא יודעת איפה. לא מוצאת באתר שלהם. ובטח עוד מלא.. ואני מאמינה שבערך בכל חנות גלישה החליפות עכשו יותר זולות ממה שהן יהיו בעוד כמה חודשים. והמחירים גם דומים, אין ממה הבדלים, הן קורצו מאותו חומר :]

תודה רבה../images/Emo13.gif

סופסוף אני אגלוש בחורף

lliioorr6

New member
לימונדה

רק שתדעי דבר חשוב אחד, שאת קונה חליפה תקני בול את המידה שלך, יש טבלת מידות לפי משקל וגובה זה שונה אצל בנות ובנים, מה שהכי חשוב שלא תקני גדול מדי, אל תגידי לעצמך וואלה זה יקר אז נקנה טיפה יותר גדול ואני יגדל לתוכו, זה מאבד את כל הקטע של החליפה, חליפה זה לא כמו סוודר שאת לובשת מידה אחת יותר גדולה וזה עדיין מחמם, כל הקטע של החליפה שחודרים מעט מים בהתחלה, גם משתינים בפנים שיהיה חם ונעים(אני לא צוחק) ואם החליפה טובה אז השתן שלך צריך להשאר בפנים עד שאת מורידה אותה וככה את נשמרת חמימה, אם לא בא לך להשתין זה בסדר כי מים קרים יכנסו וישארו שם(ויתחממו עם הזמן), אבל אם זה מידה טיפה יותר גדולה אז יש תחלופה של מים וזה מאבד את כל האפקט.אני קניתי בארהב חליפה של אוניל במידה מדיום, אמרתי לעצמי , אין מצב שאני SMALL ,ובגלל זה היא שווה לתחת , יש תחלופה תמידית של מים ולבשתי אותה רק פעם אחת, המידה שלי התברר לי היא EXTRA SMALL . קיצור מה שאני בא לאמר פה זה אל תפחדי אם זה צמוד כי זה כל הקטע.לכי לפי הטבלה ולא לפי מה שהמוכר אומר לך, ואם אין את המידה שלך אז לא קונים!

PinkyRaSta

New member
יותר מזה ../images/Emo210.gif

עדיף אפילו לקחת חליפה שקצת לוחצת וצמודה, כי היא תימתח. ואיכסה להשתין בחליפה. אני פעם 1 השתנתי בחליפה <עכשו כבר אפשר להגיד כי מכרתי אותה חיחיחי> הייתי חייבת להשתין ופשוט לא ראיתי את עצמי מורידה עכשו את החליפה והולכת לשירותים, גם לא היה מי שישמור לי על הגלשן וגם להוריד תחליפה.. רק לחשוב על זה.. ברררר, ודווקא לא מבחינת קור אלא להתחיל להפשיל אותה מעליי.. בלההה ואני מצטערת על זה כמו החיים. כשהורדתי אותה גירדו לי הרגליים בטירוף, התקלחתי, שיפשפתי אותן עם סבון והמשיך לגרד לי, גירודים כללו שאי אפשר להפסיק, זה רק מגרד יותר ויותר. ואי אפשר גם שלא לגרד כי פשוט שורף בטירוף. כנראה ישלי פיפי חזק.. או משו D: קיצר מחכים 2-3 דקות ולא צריך להשתין, גם החליפה נשארת נקייה וגם לא מגרד :]

PinkyRaSta

New member
פעם 1. ../images/Emo210.gif

אחרי הטראומה ההיא לא העזתי להשתין בה יותר. אבל נראלי קניתי אותה מושתנת, כי יד2 מבן, חופשי מושתנת.

lliioorr6

New member
האמת זה משתנה קצת מחברה לחברה

כמו כל בגד זה טיפה משתנה , יכול להיות שבחברה אחת את SMALL ובחברה אחרת את EXTRA SMALL , על כל חליפת גלישה יש אטיקט עם המידות בקילו פאונד אינצ' וסנטים, את גם יכולה לבדוק באתר הרשמי של החברה של החלפיה שאת רוצה לקנות, לבילבוג ואוניל יש באתר את הטבלה , תבדקי, יש מידות שונות לילדים נשים ולגברים.הכל נקבע עפ"י המשקל והגובה...

אFרת

New member
אני מתכננת על חליפה של ריפ קארל

אבל אין שום מידה שמתאימה לי :S חליפה שמתאימה לגובה שלי תהיה קצת גדולה בגלל המשקל וחליפה שטובה למשקל שלי תגיע לי בערך עד המרפק :S עדיף לקחת קצת גדול מהמידה או בדיוק בדיוק על הגוף ואפילו צמוד?

PinkyRaSta

New member
צמוד צמוד ../images/Emo210.gif

אם היא תהיה גדולה עלייך זה סתם יהיה מסורבל, מתקפל, יכנסו לך יותר מים ממה שצריך והם לא יתחממו. לא רק שיהיה לך קר, יהיה לך גם לא נוח לזוז איתה. ויש מידות קטנות אבל גבוהות, כמו סמול טול <S tall>, מדיום טול <M tall> אם ממש אין ברירה תקחי חליפה שתהיה לך קצת קצרה בידיים/ רגליים.. זה לא רציני, גם ככה הכפות ידיים ורגליים חשופות למים, אז עוד קצת זה לא נורא. ואל תגזימי עד המרפק, גג 5 ס"מ!

lliioorr6

New member
זה פשוט מאוד

אין את המידה לא קונים, יש מספיק חברות וחנויות, את לא משהו מיוחד, יש אנשים שמנים כמו דב בגובה 160 ואין להם בעייה ויש אנשים מטר 90 רזים כמו דחליל וגם הם מוצאים חליפה, אם אין מבחן באינטר(שונא את המקום) אז יש מספיק חנויות אחרות, לא רק ריפ קארל מייצרים חליפות ולא רק אינטר מוכרים...

אFרת

New member
לא להגזים...

עם המידות חח... אבל בניתי על ריפ קארל כי יש אותן ממש בהנחה באינטרסרף... אבל אם אין ברירה, מן הסתם אני אקנה של חברה אחרת... אתם לא צריכים להרוג אותי :-O

maorubin

New member
אבל אנחנו רוצים!!!

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יאלללה לינץ'ץ'ץ'ץ'ץ'!!! :) הכל מאהבה

למעלה