דז'ין דוברי - היי

דז'ין דוברי - היי

שלום לכם, אני פולני. לא גאה, אך לא מתכחש. עובדה.
גם אם ארצה, לא יעזור לי. לקח לי יותר מ30 שנה להשלים עם העיניין הזה. יש לי דודה בוורשה ואני מבקר אותה כל כמה חודשים. עיר מוזרה - מכוערת עד גועל, אבל הירק מציל אותה. בילדותי חשבתי שזו העיר היפה ביותר בעולם. ככה חינכו אותנו. אני אוהב טבע ואוכל פולני. במיוחד פירות יער ופטריות.
פולנית שלי רהוטה, כשאני מסתובב ברחובות ורשה, אף אחד לא יחשוד בי שאני זר. שמחתי למצוא את הפורום. מה אוכל לתרום? תגידו אתם.

שרה16

New member
דוברי דז'ין גם לך../images/Emo39.gif

נשמח לשמוע סיפורים על טיולך בפולין. וחוץ מזה אתה כבר תרמת
. יום טוב.

masorti

New member
רגע רגע... החלפת את סדר המילים

בברכה. האם לא נכון ש"דז'יין דוברה" זה בפולנית, ואילו "דוברה דז'יין" זה אותו דבר - אבל ברוסית?

shmuel16

New member
ברוך הבא

ברוך הבא, בטח אתה יכול לתרום אותך אנחנו מחפשים מהבוקר, אולי אתה יכול לעצב כרזה לפורום ? (דחילאק, רק לא ביוונית) סמואל

ממש לא....../images/Emo7.gif

אני בטוח ש 90% של חברי הפורום ו90% של אנשים בכלל מציירים ברגל הרבה יותר טוב מאשר אני ביד. העדר כשרון מוחלט בעיניין עיצוב...

shmuel16

New member
צדקתי...........

הגעת בזמן הנכון לפורופ הפולני. צדקתי.......... אותך אנחנו מחפשים מהבוקר בשביל לתרום לתוכן של הכרזה לפורום. אל תשכח את הזהרתי מההודעה הקודמת !!

אתגרת אותי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כמו ש אמרתי, אין כשרון גרפי, אבל בשביל מה יש מחשב? גרפיקאי יעשה את זה טוב יותר, אבל הנה הרעיון הבסיסי.

יפה וגורם לי להצטער ש..

אני נטולת מחשב וסורק וכל ציוד אלקטרוני,אני מציעה לעשות את הדגל רקע לתמונה מקשרת יעני אפשר איזו עיירה פולנית,חלוץ בארץ ופולני בימינו או אמא פולניה:) או שזה נישמע לכם קיטשי מדי? שלכם חנה גונן

shmuel16

New member
עלי זית

אולי אפשר להוסיף 2 עלי זית אחד מכל צד של המגן דוד ??? (תבדוק אפשרות במקום עלי הזית, להוסיף דג מכל צד - בצחוק )

אפשר....

ההצעה עומדת לרשות הציבור, אני לא מבקש זכויות יוצרים. במקום עלי זית (קטע יווני)
הייתי מוסיף נקניק פולני לא כל כך כשר (ששש... אף אחד לא שומע).

אגב נקניק פולני../images/Emo127.gif

כמו בכל אירופה גם בעיירות בפולין יש "שוק איכרים" אחת לשבוע. אני יודע כי אסור לי להזכיר אוכל, טעים אבל לא כשר, על הבוקר, אבל: ביקרתי באחד השווקים (אגב אני עושה את זה בכל מדינה שאליה אני מגיע) ומצאתי אוצר של נקניקים ביצור עצמי של הכפריים, מספר דוכנים לאחר מכן היה דוכן של חמאה וגבינות, ובקצה דוכן של לחמניות, אני לא רוצה להמשיך בתאור כי זה לא פיר

אם כבר עושים פרסומת

אז הנקניקים הטובים ביותר בארץ (לדעתי) הם של מעדני רובינשטיין. אבל אין כמו נקניק כפרי המתואר על ידי הפולני הראשון. מזל שאינטרנט עדיין לא יודע להעביר ריחות.

למעלה