את זה אני יודעת. אולי תספר לי על זה?
מ מיוטיסמון New member 21/9/03 #24 אני לא יודע אם אני מסוגל קשה לי נורא להיפתח רגשית אני חושש להיפגע (אוף אני נשמע כמו איזה זאב בודד)
L LILO digital New member 21/9/03 #29 רק אל תגזים זוכר מה דיברנו על צריכת הסוכר שלך? הרופא אמר לך שהאינסולין שלך רגיש. שמתי לך סוכרזית, בגלל זה זה לא כזה מתוק. יאללה, שים את צנצנת הסוכר בצד. אתה משתמש בטעם המתוק כדי לברוח מהכאב האמיתי. אני צודקת?
רק אל תגזים זוכר מה דיברנו על צריכת הסוכר שלך? הרופא אמר לך שהאינסולין שלך רגיש. שמתי לך סוכרזית, בגלל זה זה לא כזה מתוק. יאללה, שים את צנצנת הסוכר בצד. אתה משתמש בטעם המתוק כדי לברוח מהכאב האמיתי. אני צודקת?
מ מיוטיסמון New member 21/9/03 #30 לא יודע אני סתם אוהב שוקו מתוק. אוף, אין לי מושג מאיפה להתחיל!! ארררר
L LILO digital New member 21/9/03 #31 זה בסדר אין כאן בפורום איש מלבדנו, כולם בבית הספר. אתה יכול לספר לי.
מ מיוטיסמון New member 21/9/03 #34 זה נורא מוזר אני רואה שם את עצמי לבוש בשמלת בלרינה ורוקד לצלילי השיר "יו אר ביוטיפול" של כריסטינה אגלרה
זה נורא מוזר אני רואה שם את עצמי לבוש בשמלת בלרינה ורוקד לצלילי השיר "יו אר ביוטיפול" של כריסטינה אגלרה
L LILO digital New member 21/9/03 #37 ובכן יש לי תחושה שמקורו של החלום קשור ב... בלבול שלך בקשר לעצמך, לא? מה הרגשת כשרקדת לצלילי השיר?
מ מיוטיסמון New member 21/9/03 #38 זה מה שמפחיד אני פשוט הרגשתי טוב עם עצמי!! לא מטופש ולא מגוחך ולא הומו. כאילו... כאילו האני האמיתי שלי יוצא החוצה. אימאל'ה זה מפחיד, אני לא רוצה לחשוב על זה
זה מה שמפחיד אני פשוט הרגשתי טוב עם עצמי!! לא מטופש ולא מגוחך ולא הומו. כאילו... כאילו האני האמיתי שלי יוצא החוצה. אימאל'ה זה מפחיד, אני לא רוצה לחשוב על זה
L LILO digital New member 21/9/03 #39 הממממ... כן.. אני מתחילה לגבש על זה תיאוריה. אני מכירה אותך מספיק טוב בשביל זה. רוצה לתת לי טיפה זמן לחשוב על זה, ובינתיים תנסה לחזור לישון?
הממממ... כן.. אני מתחילה לגבש על זה תיאוריה. אני מכירה אותך מספיק טוב בשביל זה. רוצה לתת לי טיפה זמן לחשוב על זה, ובינתיים תנסה לחזור לישון?