דו שיח תהומי

LILO digital

New member
כן, אל תדאג

אני יושבת כאן לצדך. פשוט תעצום עיניים ותחשוב על דברים טובים.

Apikachu L

New member
../images/Emo99.gif

בוגד!!!!!!!!!!!!! יא בוגד!!!!!!!!!!!!!!! ואני שלחתי לך חלומות כדי שתחזור אלי!!!!!!!!!!!! בוגד!!!!!!!!!!! אני הולכת לימחוק את כל התמונות שלך מהאוסף תמונות!!1 ולשרוף את הציורים!!!!!!! סניף סניף ולהתאבד!!רק ביגלל שאני אדם טוב אני לא אהרוג את שנכם *עולה לקומה ה12 וקופצת-שלום עולם אכזר*

יאנה י

New member
אני אוציא אותך מהחתימה!!!!!!!!!!!!!

אני מתעבת אותך!מיוטיסמון אילוקירומיטיקו(אל תנסו להבין, זו לא שפה שאתם מכירים)!אתה ** **** *** *** *****(ניראה אתכם מפרשים!) עכשיו אחרי שאפיקצ'ו הטיפשה ניסתה להציל אותי אני בבית חולים רק שהיא לא יודעת שגנבתי לה סכין......... *תוקעת את הסכין בעצמי*

יאנה י

New member
לעזזל לא הצליח לי

יאללה מיוטיסמון ביגלל שאתה כזה גועלי אני אספק לך אוכל! תישתה לי את הדם ואני אמות מחוסר דם.... חי חי חי כן, מיוטיסמון אילוקירומיטו, ניראה אותך! ****** אחד! **** *****!

יאנה י

New member
אני אמות בתור מאוהבת גאה!

טוב, עד שמיוטיסמון אילומרקיטו יגיע אני אנסה עוד כמה דרכים להתאבד............

Goggle Girl

New member
תהרגו אותי

אם זה לא הספאם הכי מושקע שראיתי

meytar

New member
אה ולילו...

מה אם הספר שלך? הוא מתכוון לצאת לאור מתישהו?

Dark SpaWn

New member
זה היה כל כך מטומטם ומרגש !

אני כמאט בכיתי כשה הם אמרו את המילה...כפית... זה כי כל פעם שאני כותב את השם בבמקום אנגלית בעיברית חושבים שקוראים לי כפית באנגלית !*מיתכונן לחנוק מישהו* ... *אהם* טיפה הגזמתי... אבל בכלליות זה היה מצחיק ומרגש ...כפית האמממ...

XD

אני מנחשת שזה הדבר הכי מיותר להגיד שמקור השם של מיוטיסמון זה סיוט? (אני יודעת שאתם יודעים ^^')

OFIRB9

New member
הייתי עושה פרצוף עקום

אבל אין את זה, נסתפק X_X אין לי שמץ של מושג, זה הכל.... אני צריכה סירופ דחוף

למעלה