דו ראשי

darkstar

New member
בהחלט

סטירואידים והורמוני גדילה אם אתה רוצה להגיע למימדים חביבים ביותר אתה יכול להשתמש בקריאטין שלא יגרום לך נזק בשימוש נכון

tommythecat

New member
בהחלט

אי אפשר להגיע לכאלו גדלים והיקפים בצורה טבעית בלבד (הווה אומר, בלי שימוש בסטירואידים). על מנת לקבל מושג על ההבדל בגדלים אליהם ניתן להגיע בצורה טבעית לעומת הגדלים אליהם מגיעים על ידי שימוש בסטרואידים, גלוש לאתרים העוסקים בפיתוח גוף טבעי (Natural Bodybuilding). כל טוב, יוסי

operationss

New member
תודה

עשיתי חיפוש כמו שהמלצת ומצאתי כמה אתרים מעניינים שישכילו אותי בטוח. כמו כן מצאתי תמונה של בחור אחד שטוען שהוא מפתח גוף טבעי - יש לו גוף יפה וגם זרועה שרירית למדי (לא הייתי מתנגד להגיע להשגים כאלה ...).

operationss

New member
דו ראשי

מה דעתכם לגבי אימון השריר הדו ראשי 5 פעמים בשבוע ? עקב אילוצים שמעבר לשליטתי אני לא מצליח להגיע למכון יותר מפעמיים בשבוע (ולעיתים גם רק פעם אחת) ולכן אני רוצה לקנות מוט EZ לבית ולהתאמן על הדו ראשי כמעט כל יום - מה דעתכם ? אני רוצה לנפח את הדו ראשי לרמות לא פרופורציונליות ממש (סתם בצחוק - אני פשוט רוצה שהוא יבלוט מאד גם בלי שאעשה שריר - כמו של בודיבילדרים רציניים) - וכן אני יודע שזה כנראה בלתי אפשרי עבורי ובטח שלא מיד וכדומה - אבל עדיין זו המטרה ויש לי סבלנות ורצון להשקיע.

tommythecat

New member
אכן

בחור שרירי, אבל רחוק מאד מהמפלצות שמופיעות בתמונות ששלחת קודם. אין מה לעשות, לעולם לא תוכל להגיע לגדלים ההם בלי סטירואידים. כל טוב, יוסי

darkstar

New member
אתה חולם קצת רחוק מידי

לתוצאות כאלה לא תגיע אלה אם כן תשקיע את כל כולך בחדר כושר תוכל לעומת זאת להגיע לתוצאות יפות בהחלט

operationss

New member
למה אתה ממתכוון ?

אתה חושב שגם התמונה של הבחור האחרון היא יעד בלתי אפשרי בלי השקעה רצינית מאד במכון ?

darkstar

New member
ברור

בחיים לא תגיע אפילו קרוב לכאלה תוצאות אלה אם תשקיע את רוב זמנך בחדר כושר

darkstar

New member
מאיפה אני יודע?

כי אני מתאמן הרבה זמן בחדר כושר ואני יודע מה כרוך בלהגיע לכאלה הישגים

אלי ו.

New member
שים לב, הבחור לא גדול במיוחד

אבל חטוב מאוד. מפתחי גוף לא נראים חטובים כ"כ כל הזמן. הם מגיעים לחיטוב כזה רק לפני תחרויות. אל תשכח שיש כאן גם גנטיקה.. אבל בסה"כ זו מטרה לא בלתי אפשרית, תאכל נכון, תתאמן טוב ותתקרב למטרה.

ChrisBenoit

New member
בלתי אפשרי

פעמיים בשבוע זה מקסימום, והאמת היא שגם הרבה "בודיבילדרים רציניים" עובדים עליו רק פעם בשבוע...כדי לתת לו לגדול בעצם.

operationss

New member
אשליות

הנה תמונה לדוגמה - זה בחור שהדו ראשי שלו פשוט לא עובר דרך החולצה. אני מניח שמבחינה גנטית לא אוכל להגיע למימדים שלו. אני מיד מצרף גם תמונה של דרייפר.

דו ראשי

אין כל הגיון בעבודה 5 פעמים בשבוע על קבוצת שרירים קטנה ! זכור השריר צריך להתאושש מתי שהוא על מנת ליצור תהליך של פיצוי יסף. לגבי התמונות שצרפת לצערי לא תוכל להגיע למימדים הללו בצורה טבעית ובודאי לא יעזרו לך 5 אימונים בשבוע. 2-3 אימונים לדו ראשי בהחלט מספיקים. אם אתה רוצה לתת דגש לקבוצת השריר הזו מומלץ לבצע אותה בתחילת האימון וכן לעבוד בתרגילים מורכבים בתרגילי הגב. בהצלחה

למעלה