דו קרב 10.11

מלח גס

New member


 

matanp88

New member
כמה שהתוכנית הזו לא מקצועית...

נראה כאילו מיהרו ולא חשבו על כל הפרטים. כל עוד אסי בלע מילים, גימגם ולא ידע מה לעשות ועוד ציין בלי בושה שברגע זה החליטו בהפקה מה לעשות ברגע שהיה תיקו - רק מראה על חור חמור בהפקה.

רני רהב פשוט בן אדם עלוב. תמיד נתתי לו צ'אנס, אחרי היום זה היה כל כך מעצבן ומגעיל שזה הייתה הגזמה אדירה. היו צריכים להוריד אותו מהשיפוט אצל רוני ולהוסיף לכל שופט 2% ככה שזה 9% לכל אחד. מיותר לציין שיוותרו עליו בעונה הבאה. שופט גרוע ביותר! שולל זמרת בגלל שהיא שרה באנגלית, מה הקטע כאן?! אז מה?! אין איסור בתקנון על שפה! זה חופש ביטוי! כולם יכולים לשיר מה שהם רוצים! במוזיקה אין בחירה מובהקת - הכל מתקבל! בושה וחרפה! לשלול בגלל שאתה מוחה?! למה מי אתה בכלל שאתה תגזול חלום של מתמודדת רק מהסיבה שלא שרה בשפה העברית?! צריך גם לדעת לשאוף לבינלאומי ולא רק לארץ הקטנה שלנו, לכן, הרבה שרים באנגלית. זה היה כל כך מביך!!!

טינה היא האחת והיחידה. מדהימה בכל רגע כשמוציאה מילה מהפה ושרה.
 

Nightingale5

New member
מסכימה עם כל מילה


במיוחד: "למה מי אתה בכלל שאתה תגזול חלום של מתמודדת רק מהסיבה שלא שרה בשפה העברית?! צריך גם לדעת לשאוף לבינלאומי ולא רק לארץ הקטנה שלנו, לכן, הרבה שרים באנגלית. זה היה כל כך מביך!!!"

רני רהב הציג בתכנית בורות, אטימות וחוסר ערכים ולא להיפך כמו שהוא חושב שהוא מעביר!
 

matanp88

New member
לרני יש בעיה חמורה שכשהוא רוצה משהו -

מבחינתו זה חייב לקרות! הוא כאילו דורש את זה ולא מוכן לשמוע דעות אחרות. אפילו במקרה הנוכחי, יצאו לפרסומות, אני בטוח שההפקה נזפה בו ואפילו טמירה הלכה ושיגעה אותו והוא היה בשלו, לא אכפת לו חוזה או לא, הוא חושב שהוא טוב מכולם ובגלל ההצלחה שלו ביח"צנות הוא חושב שזה מותר לו. הוא צריך להירגע ומהר.
 

boGrod

New member
משהו קטן על הקטע עם רני והאנגלית

אני לא מת עליו,ולדעתי הוא אדם כוחני ומעיק , אבל דבר אחד אפשר להגיד לזכותו וזה שהוא בעל עקרונות.
והוא צודק במקרה הזה שהוא לא מסכים להעביר.
אני באופן אישי מאבד עניין כשמישהו שר באנגלית ולא טורח להצביע,כי א.הם רוצחים את השירים בשידור חי ולרוב לא הוגים נכון את המילים ומשבשים את כל השפה וב. אנחנו בישראל ולא באמריקה.
התוכנית הייתה בתחילתה תוכנית שמטרתה לתת כבוד לשפה העברית ולשירים העבריים
מתמודדים שמתיימרים באיזשהי תקופת זמן להיות כוכבים בישראל עם מוסיקה באנגלית שילכו לX פקטור.
 

Jason2

New member
ושוב אין בעיה עם הדעה והמחאה שלו

אבל זה צרילהיות מול ההפקה ולא מול המתמודדים שעובדים קשה על שירים שההפקה מתאימה להם. לא יכול להיות שהם יחטפו את האש.
 

Nightingale5

New member
טינה, טינה, טינה


לא קשורה לתכנית הרדודה הזאת!!!!!!!!
צופה לה גדולות!
 

Nightingale5

New member
אז ככה, בגמר אני רוצה את ענבל ליאור ורינת

בנוסף לטינה כמובן
אני מניחה שזה לא כמו דה וויס ולצערי אי אפשר 4 בגמר אבל מה שבטוח זה שאת טינה הכי רוצה ואחר כך את ליאור וענבל ואז רינת נראה לי
מתלבטת
נשפוט לפי הביצועים בהמשך
 

MrHyde1

New member
אי אפשר לדעת כרגע כמה יהיו בגמר

אפילו לא כמה זוכים יהיו, יכול להיות שיהיה תיקו, לא?
 

פלאטוס

New member
אין ספק שגינסבורג הביאה את משפט השבוע

אני טובה בדוגמנות ואני טובה בהנחייה, אבל בריקודים אני גרועה

ומי בדיוק קבע שהיא טובה בהנחייה?
 

Jason2

New member
טוב היא עשתה תואר שני בדוגמנות

אז ברור שהיא טובה בזה.
 

פלאטוס

New member
עומר הצליח לשעמם אותי יותר ממתי כספי

מתי כספי עם הפרצוף האנטיפטי שכמעט אף פעם לא מחייך כשהוא שר, משעמם אותי טבעי, אבל עומר דץ בסולו ההדחה שלו הצליח להביא ביצוע משעמם וחסר מעוף.
ובינינו, הסיבה היחידה שהוא הרים את המסך היא שרני המעצבן עם המנטרות המפגרות והפלצניות על חשבון אחרים, הצביע רק לו ונמנע מלהצביע לשתי הבנות שהתחרו מולו.

הגיע הזמן שמישהו יעיף את הרני הזה מפאנל השופטים.
א. הוא לא מבין כלום במוזיקה.
ב. השיפוט שלו לא מקצועי.
ג. נמאס מהמנטרות הפלצניות שלו, ומזה שהוא דובר הצופים. אף אחד לא מינה אותו להיות דובר הצופים.
 

פלאטוס

New member
וטינה היתה גדולה מהחיים

היא הסיבה היחידה העונה שאני צופה בכוכב.
 

MrHyde1

New member
דבר אחד אי אפשר לקחת מרני

הביאו אותו על תקן היח"צ של המדינה, והוא בהחלט עושה יחסי ציבור, אומנם לא למתמודדים, אלא לעצמו ולכוכב הבא, אבל יח"צ הוא עושה.
 
למעלה