דו יו ספיק עיבריש

MaxWasHere

New member
דו יו ספיק עיבריש

מה עושים אם אני רוצה למשוך תשומת לב אבל לא רוצה לקלל אף אחד ? כיבינימט פיספסתי את הנקודה, טוב נו תזדיינו בסבלנות גם זה יגיע !

MaxWasHere

New member
פשש...

את עובדת מהר
רוצה ביחד ? ** אני לא חרמן, באמת שלא, תאמיני לי רציני נו טוב בסדר ניצחת : אצלך או בחוץ ?

מה בחוץ?! מה אתה משוגע?!

אתה יודע איזה קור בחוץ!? גשם! סופות! אתה רוצה שתהיה לי דלקת ריאות?! סרטן?! קרחת?!??! וואלה דווקא סקסי... אזזז... אתה בא החוצה..? ;) ואני מבטיחה שאני עובדת מהר רק כשצריך...

MaxWasHere

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo129.gif../images/Emo129.gif

קור, סופות, קרחת >> דווקא סקסי יאללה סבבה סאדו-מאזו בחוץ ** ואני חשבתי שאנשים פה פסיכים > מסתבר שאני במקום הנכון (~;

אתה במקום הנכון? ייתכן.

נפלת על הבחורה הנכונה? בהחלט. אני לא זוכרת מתי אמרתי מילה על סאדו מאזו, אבל אם אתה מתעקש, בכיף. יש בקשות או הערות לפני שאני אגלה משהו שיגרום לי לברוח? פטישים למיניהם? (אפילו בלי קשר אני אשמח לדעת מה הפטישים שלך). ומה אתה חושב על בננות?

MaxWasHere

New member
"נפלת על הבחורה הנכונה"

מה נפלתי איפה למה ??? העולם דפוק - אין טעם להתעקש זה פשוט כך ! ומה בא קודם המחט או התחת (מה הקשר לבננות?) יפה לך > "פטישים" > יש משהו שאת רוצה לספר לי ?

אז אתה נופל ומכחיש?

ככה אתה? משחק ברגשות שלי? מתאים. הקשר לבננות? תמיד יש קשר לבננות! ולהחזיר לפה זכרונות עבר: בננה לדעתי זה אחת הפירות הסקסיים. כמובן שלאחרים פה זה מזכיר הגיל הרך, כלומר "רך", ואם אתה לא מבין אז אל תתעקש על זה. אני די משוכנעת שקודם בא התחת. אל תשאל שאלות.
יש הרבה שאני רוצה לספר. השאלה היא מה אתה מוכן לשמוע? וכמה אתה מוכן לספר בתמורה?

MaxWasHere

New member
אם את רוצה לספר

יאללה סבבה אני מוכן לכל דבר ראש פתוח וחארטה, קצת מדמם סחרחורות אבל לא משהו רציני השאלה כמה את מוכנה לשמוע בתמורה והאם את לא חושבת שזה מעל, מעבר ורחוק ממה שאת מסוגלת להבין ? ורק ואך ורק בשביל הטעם הטוב: "לעולם אל תהי עצובה! - את אף פעם לא יודעת מי מתאהב בחיוך שלך" נכון שזה מתוק - אני יוצא להקיא, לעשן סיגריה וכבר חוזר !

רואים שאתה לא מודע אליי

אני מסוגלת להבין הכל- וייתכן אפילו שאני יודעת ומבינה יותר ממך. אבל תלוי כמה רחוק אתה מוכן ללכת במידת הזעזוע שלך. ובמקום לזיין לי את השכל- ספר לי משהו קינקי, עכשיו. שמור סיגריה אחת בשבילי, ותשתדל לא להקיא על הנעליים של עצמך.

MaxWasHere

New member
תאמיני כי אין זו אגדה ../images/Emo70.gif

רצית קיבלת אותה, יש לי ידידה אחת שסיפרה לי פעם אחת על פנטסיה שלה היא אמרה שהיא ראתה באינטרנט אתר שעוסק בעינינים של שליטה וכניעה שבו הבחורה היא בעצם המלכה והחלטנו ביחד שאנחנו הולכים להפוך את מה שהיא ראתה שם למציאות איך זה בתור קינקיני אם את רוצה לשמוע יותר זה כבר לא כאן (בפרטי או משהו) מה שאני יכול להגיד שנהניתי מכל שנייה וגם היא ! תורך !

מה תורי? בואנה יא נקבה

זה מה שאתה מביא לי? זה מה שאני ואתה עמדנו לעשות עכשיו, שאלתי אם יש לך משהו מעניין לספר לי מעבר לזה. לך לך אתה לא שווה אתה גם כן מרגיש את עצמך עם ביצים, לך תכניס את הזין בין הרגליים ותתקפל מפה

MaxWasHere

New member
מה את אומרת

או קיי תשמעי או שאת פשוט לא מבינה כלום מהחיים שלך או שהקטע שלך הוא לא מהעולם הזה להתקפל מפה אהה לא, דווקא נראה לי שטוב לי פה בינתיים מה את אומרת, אנחנו עמדנו לעשות משהו, כנראה עוד לא יצאת מהראש של הסילוסטר בת כמה את בכלל ילדונת ??? זה נכון מה שכתוב בפרופיל שאת בת 15 ??? אולי תוציאי את המוצץ לשנייה - את יכולה לדחוף אותו בתחת ביינתיים חלש בשבילך - אוקי בואי נשמע מה יש לך !

15?! נעלבתי. 16 בשבילך.

בסילבסטר? אני לא חוגגת את הסילבסטר. חג של נוצרים- שיזדיינו. ואתה צודק, הקטע שלי הוא באמת לא מהעולם הזה. וואי וואי מוצץ בתחת או וואה אני מרגישה פגועה עמוקות. יש לי הרבה מאמי מה אתה רוצה שאני אוציא מהמאגר? ואתה יודע שברגע שאני אגיד משהו זה סכנה משטרתית בשבילך? לי אישית לא אכפת, ככה פשוט רוב האנשים פה מזהירים אותי לפני שאני מדברת. חלאות.

MaxWasHere

New member
שיזדיינו כולם

קודם כל סילבסטר זה לא חג זאת מסורת ! מה בכלל האמונה קשורה לכל הסיפור סתם שתדעי לך וגם להרחיב קצת את אופקייך שישו חי נולד בשנה ה6 לפני הספירה ובעצם מי בכלל שם זין, מי בכלל מאמין באלוהים? ביינתים אני שומע רק הבטחות תוציאי את מה שבא חלאות > עם זה אני מסכים איתך > 99,9% הם כאלו - מה לעשות שהעולם דפוק !

שאני אתנגד להצעה שכזו?

מה פתאום! אצלי אצלי, יש לי חדר אקזוטי (כולו פרוות נמר בלאגנים) סקסי או לא סקסי אני מבקשת!!
ואני מבטיחה שאני לא עובדת מהר בכל מצב ;)

<< פאק תפוז >>

זאת הודעה שכתבתי לפני טריליון שנה והיא לא הועלתה- ועכשיו אתם נזכרים להעלות את זה?! יאללה תתעלמו כוס אמק

למעלה