דו"ח SWEET AND (VERY) LOW

campari

New member
דו"ח SWEET AND (VERY) LOW

תקציר הפרקים הקודמים: יצאנו ביום רביעי לשאדו. היה
. מה נחוץ: חוויה מתקנת. אז אתמול קבענו ללכת לסוויט אנד לואו ביפו העתיקה. אחרי הכל, יש שם מלא ערבים, וכמו שאומרים: יש ערבים - אין פיגועים
מאי ופמלייתה הודיעו שיבואו בעשר. אני וחברי המאוהבים באנו עוד לפני 9. קצת מוקדם - אבל הרבה יותר זול (כלומר, כניסה חינם). בפנים כמובן היה ריק, אז נצמדנו לקיר מאחורה, כדי שנוכל להתגלות כשהמקום יתמלא כאילו הרגע הגענו. זה טריק ישן של נערות מועדונים עניות (לא שאנחנו כאלה) אחרי 5 דקות שמתי לב לשלישיה שישבה על הבר - בחורה עם מחשוף ושני מעריצים צעירים וטובי מראה. איכשהו הם לא נראו לי שייכים למקום (אולי כי הם חופפים על בסיס קבוע
או כי גם התחבאו מאחורה כמונו
) כמובן שאחרי הרהור חפוז פסלתי את האפשרות שזאת המשלחת של הפורום, גם כי היה מוקדם מדי וגם כי אף אחד מהם לא נראה שתוי (...בלי שמות, אתם כבר יודעים מי אתם
), וכמובן שזאת אכן היתה המשלחת. אחר כך המקום התמלא, המוסיקה השתפרה (ההתחלה היתה ממש בסגנון עדות השאדו, עם שירים רעים ונוראיים לסירוגין) ובסוף אפילו
לילה קרי האגדית הופיעה במלוא הדרה (יותר מ-100 ק"ג של נשיות מתפרצת). היא התחפשה לליזה מינלי, וכנראה שממש נכנסה לתפקיד כי היא נראתה קצת, כמו שהאנגלים אומרים, מחוץ לעצמה |גלולה קטנה משוננת|. לקראת הסוף הכל התערבב לי: אלה שאני מכיר ממזמן, אלה שהייתי רוצה להכיר, אלה שחבל שאני מכיר, וזה היה הזמן ללכת לישון. אז בהזדמנות זאת, וכדי שלא תחשבו שאני לגמרי חסר נימוסים, לילה טוב מאי, תורן וספיינ. היה כיף להכיר
ולכל מי שנרדם/עשה שיעורים/הבריז - הפסדתם!

.m

New member
ואני רק רציתי לומר ש

לא. לא היה לי מחשוף.
זיהינו את קמפארי!!!! למעשה תורן העלה את התהייה אם הוא אכן הוא, ובהעדר תשובה מספקת הציע "אולי אני אצעק בקול רם ´מאי - מה השעה´ ואז הוא ידע שזה אנחנו?" אולי, אבל בתהחשב בעובדה שהיית צריך לצרוח את זה לתוך האוזן שלי, אני פשוט לא חושבת שהוא היה שומע... במקום זה, קמתי והלכתי להגיד שלום. ולאלה שתוהים (לירוי25) הוא ממש ממש לא נראה כמו דובי גל. הוא חמוד לאללה. ואם הוא לא היה נעלם לי כל הזמן אז הייתי מספרת לכם גם איך הוא רוקד. לא נורא, בפעם הבאה.
הדיג´יי המחריד עבר כנראה סטאז´ מזורז אצל הדיג´יי מהשאדו. מזה ה(חוסר) שילוב המזעזע הזה? ככה תופרים שירים??? המוזיקה היתה נוראית!
באיזשהו שלב היה כ"כ צפוף על הרחבה, שאי אפשר היה אפילו לזוז, שלא לדבר על לרקוד.
לפני שהלכנו (01:00) חיפשנו את קמפארי, אך נעלמו עקבותיו... זה לא שאנחנו לא מנומסים - פשוט לא היית בשום מקום.
התיישבנו בקפקא (כמה זמן לא הייתי בקפקא במוצ"ש...) והיה ממש-ממש כיף. תודה תורן. תודה ספיינ´.
mai
אני רקדתי עם החמוד (ה"לבן") שסימנתי בתחילת הערב, ושמחתי לגלות שבסופו של דבר (ולמרות אירועי הסטרייט) עדיין לא איבדתי את הטאצ´. יופי טופי מלפפון.

לירוי25

New member
אני לא רוצה להגיד אמרתי לכם...

אבל אמרתי לכם!! וואו..זה ממש טוב! אני צריך לעשות את זה לעיתים יותר קרובות! לירוי אמנם הציע לבוא אליו לכוס קפה ולטעום מעוגת הקושולד הנפלאה אבל למה שמישהו יקשיב לי?? מצטער אבל השעתיים וחצי של מיקרו כלכלה השאירו את חותמם...

למעלה