דו"ח תקופתי...

N D R

New member
דו"ח תקופתי...

אני והקטנה שלי (בת שמונה וחצי...) ברכב שואלת אותי: שמעת את הסיפור של אמא? אני: איזה סיפור היא: הסיפור עם המזגן אני: לא היא: אל תשאל אני: לא לשאול? היא: היא הסתבכה אני: במה הסתבכה? היא: הזמינה מישהו להתקין מזגן אני: ו.... היא: חברה שלה המליצה לה על בן אחיה שהוא מתקין מעולה אני: ו.... היא: התקין, עשה את העבודה ואמר לה שלוש וחצי אני: מה שלוש וחצי? היא: כוחות סוס אני: נו.... ו.... היא: בקושי עשה רוח אני: אז? היא: אמא גילתה שזה שניים וחצי אני: איך גילתה? היא: הביאה מישהו אחר. הוא אמר לה שזה שניים וחצי בתוך קופסא של שלוש וחצי אני: ו..... היא: אמר שבכלל השניים וחצי גנבו אותו מבית פרטי באיזור חיפה אני: ו..... היא: אמא חשדה שנתן את השלוש וחצי לאחותו אני: מה זאת אומרת? היא: הוא התקין לאחותו מזגן בזמן שהתקין לנו. אחותו ענייה וכנראה שנתן לה את השלוש וחצי כוח סוס אני: ומה אמא עשתה היא: היא מחכה לכסף שיחזיר אני: היא דיברה איתו? כעסה עליו? היא: צרחה עליו כמו שצריך היא: אתה בטוח שאתה לא יודע מזה כלום? אני: ממש לא היא: "נ" (הגדולה שלי) לא מספרת לך כלום, הא? אני: לא, לא סיפרה לי היא: על הצבעי שמעת? אני: גם לא היה בסדר? היא: צבע יותר את הרצפה מאשר את הקירות אני: ומאיפה הוא בא? היא: מישהו המליץ לה עליו. יש לה ממליצים גרועים אני: אוקיי היא: אתה יודע, היום אמא הולכת לחתונה של XX (החברה הממליצה) אני: וואלה?, הם מתחתנים? היא: כן, סוף סוף הם מתחתנים, אבל "נ" חושבת שהיא סנובית (החברה של האמא) אני: מה זאת אומרת היא חושבת? היא: היא אומרת לאמא שהחברה שלה סנובית ושהיא לא סובלת אותה אני: ומה אמא אומרת? היא: אמא לא מסכימה איתה אבל גם לא מתווכחת איתה אני: אוקיי היא: אם אמא ו-XX (חבר של האמא) יתחתנו אני לא מתכוננת לקרוא לו אבא אני: למה? היא: כי יש לי רק אבא אחד וזה אתה. וחוץ מזה שאני מרוצה ממך ואתה האבא הכי טוב אני: (מחייך) היא: חבר של אמא עוזר לאמא בבית בתיקונים אני: אוקיי היא: אבל אני בטוחה שאתה היית מתקן יותר טוב אני: למה? אולי הוא הרבה יותר טוב ממני בתיקונים בבית היא: אין סיכוי. אתה הכי טוב היא: וחוץ מזה, אתה אבא שלי

SecondOpinion

New member
ילדה חכמה.

בטח יש פה כמה שיגידו שהיא מניפולטיבית. אל תאמין להם.

N D R

New member
היא גם מניפולטיבית

ואני בכל זאת לא מאמין להם

N D R

New member
../images/Emo13.gif ציפיתי לתגובה הזו

אבל לא חשבתי כל כך מוקדם

N D R

New member
האמת שגם אני ../images/Emo13.gif

כלומר מכל מילה שלה כמובן. למרות שבאופי שלי אני נגד אאוטינג (במקרה הזה פרטים מחייה של האקסית שלי) זו הייתה שיחה שלא יכולתי שלא להעלות כאן.

ס ת י ו 5

New member
סיכום דו"ח תקופתי

אתה אבא הכי טוב הילדה אמרה הילדה מבינה הילדה יודעת

N D R

New member
מסכים איתך

כל ילד וילדה חיים בגלקסייה משלהם ולכל אחד יש את השמש(ות) שלהם בלי שיהיה קונפליקט אמיתי מבחינה לוגית

גלי10

New member
אתה

תייקף תתקן ותצבע גם. בבית שלך. ואז היא תראה שהיא במת צדקה. (כאילו שהיא לא יודעת
) וגם אתה תראה שהיא במת צדקה. כי רק לאבא יש סולם ...מגיע עד השמיים

גלי10

New member
אתה

גיבור עם סולם לויכוליות בעולם
גלי יודעת שגם גיבורים מיפחדים לפעמים

N D R

New member
היא באמת מדהימה

חבל שזמן המשותף שלנו לא ארוך יותר

N D R

New member
אני חושב...

שגם מבוגרים יכולים אם מצליחים לסלק מהנפש דברים הרעים. ראיתי כאלו.

למעלה