דו"ח שבועי (ראשון) 17.11.02

mprb

New member
דו"ח שבועי (ראשון) 17.11.02

הפורום שלנו בן שבוע.
והוא מתקדם בקצב טוב. אומנם לאט אבל בביטחה. פשוט כל המעריצים של הקורס צריכים לגלות את העולם המופלא שנלו ואז יהיו פה ה-מ-ו-ן הודעות.
שמתי קישורים חדשים לאתרים מומלצים על הלהקה מי שעוד לא ראה מוזמן.
בסקר הראשון שלנו זכתה אנדריאה במירב הקולות (46%) אחריה שרון (30%) ואז קרוליין (15%) ובסוף ג´ים (7%) ושימו
יש סקר חדש!
באדיבות שרון יש לנו את רשימת כל השירים המהממים של הקורס. מי שבטעות לא ראה שילחץ
פה!
בתחילת השבוע דנו באם אנדריאה לוקחת סמים או נראת מסוממת בטבעיות? והמסקנה היא?! מה אתם חושבים?
התחלנו משחק חדש וכייפי שבו אחד מהמשתתפים רושם 2 שורות מאחד השירים בעברית ומשתתף אחר צריך לגלות מהם השורות ומאיזה שיר?!
והכי חשוב- היה לנו שבוע מהנה מ-ל-א ב- THE CORRS המשך שבוע מהנה...

mprb

New member
אנשים נעלבתי קשות!!!../images/Emo10.gif

ישבתי וכתבתי דו"ח שבועי ואף אחד לא מתייחס!

THE CORRS

New member
יש לך דו"ח יפה!

ויש לי שאלה... מתי יוצא הd.v.d עם הכמה קליפים שלהם?

AndreaCorr ©

New member
הגגגגרר ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

את כזאת בונבונהה! פרסומת חינם לאתר שלי ?? קבלי חיוך רחב שיניים מאנדי

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif|צל"ש|../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo168.gif

כיפאק למנהלת שלנו!
על הדוח השבועי החבל"זי שהיא עשתה
תראו איזה יפה הפורום נהיה.. והכל בזכותה~!! אז אני רוצה לראות אותכם לא משרשרים לכאן תגובות על הדו"ח הזה! שבוע טוב לכולם :)

amirhorev

New member
אחלה...

את האמת שרציתי להגיד לך משהו ממזמן.... אבל לא היה לי נעים חשבתי שאת רוצה את זה רק לעצמך. חבלך על הזמן ממש אהבתי את הדוח מיוחד אין עלייך

../images/Emo15.gifמקסים...

יש לי שאלה, ביקשתם ממני להכין ביוגרפיה לשרון קור. ובכן, אתם מעונייינים לקבל את הביוגרפיה על מסמך וורד או שהתכוונתם שאני יפרסם את הביוגרפיה פה. עדיפות אישית שלי להדפיס את הביוגרפיה בוורד ולשלוח את הקובץ לפה. ביי...

למעלה