דו"ח צפייה, לפני ואחרי אזעקות, התרעות וגם התראות

נדירליאל

Active member
הכי מצחיקים אותי בלוגים של יורדים שנורא נורא סובלים בגלל משפחתם שכאן.
פיתחתי לי תפריט משובח במיוחד.
עד 2200 אין לי סיכוי לצפות בטלוויזיה הגדולה במה שאני אוהב.
מעשר, עשר וחצי PM זה התפריט, לצד תפריט המזון:
קערה בינונית- של ירקות מבוששלים, עם חתיכת עוף או נקניק. שתייה. לקינוח חופן קטנטן של אגוזים מעורבים.
ואז
שיטוט בהוט, בערוצים שלי:
פודנטוורק, CBS ריאליטי, תוכנית קנדית/אמריקאית של "סגנון חיים"
NT ערוצים 46, 45
DISCOVERY ערוצים 44, 43
משם ל- 37, רק אם יש תוכנית בישול שאינני מכיר ואני לא מקליט
ערוץ 5 - חוק וסדר טורנטו, NCIS, חוק וסדר, FBI וכו', שיקאגו PD שמנסה להיות "אפלה" אבל נכנעת לז'אנר.
זה מספק בערך שעתיים עד שעתיים וחצי אסקפיזם מצוין.
או אז - כמובן אופרות הסבון המוקלטות שלי. סיילם הזדונית, ג'נואה סיטי התככנית
ואז
נטפליקס כמובן. לפני הכל תוכניות ההיאבקות הבידורית
אח"כ סדרה חדשה עבורי - חתולים מתפוצצים, דמו של זאוס [לקראת סוף עונה שלישית] פובר המוזרה והמצחיקה, למרות האלימות, מחלקה Q בעצלתיים.
בדיסני+ לעת עתה אין ישועה עבורי.
מלחמות הכוכבים וכל סדרות העבר העתיד ממש, אבל ממש לא מעניינות אותי, כולל אנדור, עונה ב', שישראלים רבים טרחו לאמץ את פרק 5 כנאום אודות רה"מ שלנו ואירועי עזה, כמו, אפילו אסקפיזם בלתי אפשרי.
סיימתי את ביה"ס היסודי אבוט, המעולה
סיימתי את TRACKER שתהא לו עונה 3 עם השחקן ששוורצנגר יותר שחקן ממנו. העונה השלישית של וויל טרנט הסתיימה, לא בפרק 14 כפי שטעיתי לחשוב.
התחלתי כמה, אבל בשלב מסוים ברור לגמרי מדוע הן לא פותחו לסדרות רבות-עונות, למשל.

נערך לאחרונה ב:

דורי 1981

Well-known member
ראיתי סרט ב- VOD בשם בעלה של המחסלת (שם נורא ל- ROLE PLAY). קיילי קווקו נהדרת בתור המחסלת ודייויד אוליאו בתור בעלה, שהיה משוכנעת שהיא טסה לחו"ל לצורך עסקים. זה לא ספוילר, זה הסינופסיס.

נדירליאל

Active member
ראיתי סרט ב- VOD בשם בעלה של המחסלת (שם נורא ל- ROLE PLAY). קיילי קווקו נהדרת בתור המחסלת ודייויד אוליאו בתור בעלה, שהיה משוכנעת שהיא טסה לחו"ל לצורך עסקים. זה לא ספוילר, זה הסינופסיס.
אין לי סבלנות לסרטים, בקושי יש בי יכולת לראות קונפליקים קלים, כשיש מוזיקה מאיימת.

למעלה