דו"ח מצב

NuckBunnies

New member
דו"ח מצב

הי! תודה על כל התגובות, שמחתי לראות את קבלת הפנים החמה לתפקיד! בכל מקרה, אני מבקש, מכל מי שמעוניין לתרום לפורום באופן פעיל (מדורים קבועים וכו´) נא ליצור קשר באי סי קיו שלי, #126632419, יש לי הרבה רעיונות ואני רוצה להתחיל בישומם כבר בשבוע הקרוב. חוץ מזה, הוקם מדור קישורים מומלצים. אם יש לכם עוד קישורים שלא שמתי, נא שימו כאן ואקח לצומת ליבי. וכרגיל, הצעות/תגובות/ביקורות יתקבלו אך ורק בברכה. שלכם, NuckBunnies

sorsha

New member
ובכן....

ובכן מן הראוי לפי דעתי להוסיף לפחות את אתר הבית של keenspace שלמי שלא יודע זה הוא אתר שנותן מקום חינם לאתרי קומיקס באינטרנט ומצויים בו קומיקסים מצוינים ובנוסף נותך לא רק תמיכה פירסומית באינטרנט אלא גם מחוצה לו (יש לו גם בית דפוס בו יוצאים לאור הקומקסים היותר מצליחים באינטרנט) כל אופן הסיבה העיקרית לבדוק את האתר הוא האינדקס העצום שיש שם של קומיקסים ברשת אשר באים מכל הזאנרים והסוגים מקומיקס אמריקאי דרך אירופאי דרך פרוותי ועד למאנגה. www.keenspace.com בנוסף יהיה גם נחמד עם תוסיף לרשימה את מאגזין המאנגה (קומיקס יפני ) - אנאמרו וויקלי (סייבר מאנגה)- שנתתי לפני כמה הודעות, כי יש שם קומיקסים פשוט מעולים ואולי הפורום עוסק כהגדרך ברובו בקומיקס האמריקאי אך עדין אין הדבר אומר שיש להתעלם מהזאנרים האחרים אם כן תבחר להתעלם שהרי התעלמת מתרבות קומיקס שלמה שלכם סורשה ^_^

NuckBunnies

New member
לקחתי לצומת ליבי

ואתה צודק לחלוטין, אני רוצה שלמרות שהפורום מתרכז בקומיקס אמריקני יהיה מקום גם למנגה. אם יש לך עוד קישורים הבה נא, ואשמח אם תיצור קשר באי סי קיו שלי #126632419 בקשר לאפשרות של כתיבת מאמרים על מנגה. NuckBunnies

sorsha

New member
אחלה....

אני (בת דרך אגב לא בן) ארכז אז עוד כל מיני (הרבה) לינקים שיש לי ואפרסם כאן ... רק שייקח לי קצת זמן כי אני קצת עסוקהעם כל מיני דברים סורשה ^_^

oren*

New member
הייתי פותח אולי הודעה אחת של קניה

ומכירת קומיקסים, ואליה אנשים יגיבו אם הם מחפשים משהו מיוחד - תוכל להכניס את ההודעה הזו לטאג ליין וככה אנשים ידעו בדיוק איפה היא נמצאת. כמו כן, שכל אחד יספר קצת על האוסף הפרטי שלו, מתי הוא התחיל עם זה - הודעת היכרות של כל חברי הפורום בדיון חדש (כמובן הודעה ראשית של מנהל הפורום עם הסיפור האישי שלו). ואם הייתם יכולים להיות גיבור קומיקס, מי הייתם רוצים להיות (שוב הצעה לדיון שיועלה על ידי מנהל הפורום
). כל הכבוד על קהילה לתפארת

NuckBunnies

New member
זאת רשימת מטלות למחר

אבל יש לי 6 שעות לישון עד לבית ספר, אז אם תסלחו לי... NuckBunnies

למעלה