דו"ח מים ליום חמישי 1/2 ליטר מים 1 כוס קפה נמס +חלב.
י יעל י New member 15/11/07 #2 אני אשתה יותר מהערב... יש לי נסיעה ארוכה לקראת הצהרים ולא רוצה "פנצ'רים"
ק קרמבו 112 New member 15/11/07 #12 ../images/Emo6.gifעל קטטר שמעת../images/Emo35.gif יש גם שירותים נייחים../images/Emo8.gif מה שלומך יקירה? ת'געגעתי נורא היו לי יומיים קשים קצת לחוצים הילדודס חולים הרבה עבודה הכל יחד ...
../images/Emo6.gifעל קטטר שמעת../images/Emo35.gif יש גם שירותים נייחים../images/Emo8.gif מה שלומך יקירה? ת'געגעתי נורא היו לי יומיים קשים קצת לחוצים הילדודס חולים הרבה עבודה הכל יחד ...
י ילדונת שלי New member 15/11/07 #3 עד עכשיו (לוגמת תוך כדי) 1 ליטר מים. בעבודה זו לא בעיה, אני בד"כ מצליחה לגמור עד 15:30 ליטר וחצי או 2 ליטר מים. בארוחת ערב שותה עוד כוס. הבעיה היא שעות אחה"צ- לרוב לא שותה כלום
עד עכשיו (לוגמת תוך כדי) 1 ליטר מים. בעבודה זו לא בעיה, אני בד"כ מצליחה לגמור עד 15:30 ליטר וחצי או 2 ליטר מים. בארוחת ערב שותה עוד כוס. הבעיה היא שעות אחה"צ- לרוב לא שותה כלום
א אמאפלפלת New member 15/11/07 #4 גם אני ככה ../images/Emo4.gif מהרגע שאני יוצאת מהעבודה אני פשוט שוכחת לשתות... מה שמצחיק זה שאני כל הזמן דואגת שאיתן ישתה אבל אני...
גם אני ככה ../images/Emo4.gif מהרגע שאני יוצאת מהעבודה אני פשוט שוכחת לשתות... מה שמצחיק זה שאני כל הזמן דואגת שאיתן ישתה אבל אני...
א א ו ר ל י ט New member 15/11/07 #8 רבע בקבוק וכרגיל את היתרה המשמעותית בין 21-22 זה כבר פסיכולוגי- לא מסוגלת לשתות במשך היום מים.
י יומטוב5 New member 15/11/07 #9 2 קפה ו4 מים אני שומרת יפה על האוכל והשתיה יפה בעבודה ובבית הכל מתבלגן ובמקום לרדת אני עולה